Ben sadece 10000 aldım. Yedinci Adese seferimiz hayırlı olsun!
Not: Verilen paranın tamamına kayıp gözüyle bakılmıştır.
Printable View
ADESE hisselerini daha önce manipüle hareketler gündeme gelmişti. şirket 80 milyon lot mal satıp bedelliye gidecek. Aracı kurum takasında görünen 76 milyon lot patrona ait ve Yatırım Finansman kurum takasında görünüyor.*
ittifak hold. yaptığı açıklamaya göre borsada satıştan söz ediyo, bir sonraki aşaması bahsettiğin gibi ihtimal dahilinde..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin, 2018 yılı faaliyetlere ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği ve Uluslararası Muhasebe/Finansal raporlama standartları (UMS/UFRS) çerçevesinde düzenlenen ve bağımsız denetimden geçmiş konsolide bilançomuzda 15.784.185 TL net dönem zararı mevcuttur. V.U.K. hükümlerine göre düzenlenmiş Konsolide olmayan yasal kayıtlarımızda 44.629.905,87 TL net dönem zararı mevcuttur. 2018 yılına ilişkin kar dağıtımının yapılmaması hususunda, Genel Kurul'a teklifte bulunulmasına, karar verilmiştir.
08.05.2019 tarihinde Grup şirketlerimizden*Big Planlama Yönetim ve*Müşavirlik A.Ş. ile Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş.'nin elinde*bulunan Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.payları ile ilgili olarak 1,56-1,87 fiyat aralığından 18.076.030 adet*pay satış işlemi tarafımızca*gerçekleştirilmiştir.Bu işlemlerle birlikte grup şirketimiz*Big Planlama Yönetim ve Müşavirlik A.Ş.'nin*Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.sermayesindeki payı kalmamıştır. Grup şirketimiz*Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş.'nin*Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.sermayesindeki payı*08.05.2019 tarihi itibariyle %5,72 olmuştur.
ADESE Hisselerinde satılacak patron hisslerine karşı yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. ADESE hisselerinin bağlı olduğu İttifak Holding yöneticisi ile Mecnur Çolak sık sık Bulgaristan'da görüştükleri ve Balıkçı Orhan'ın bu operasyonlarda yalan haberler ile manipülasyonda buluncağı borsa kulislerinde konuşulmaya başladı.*
Haber Merkezlerimizde Yapılan Haber Sonrası KAP' bildirilen haberler.*
ADESE Hisselerinin şirket Borçları için satılması,
" Toplanan yönetim kurulumuz,*Holding ve Grup Şirketlerimizden Big Planlama Yönetim ve Müşavirlik A.Ş.*ile Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş.'nin elinde bulunan ve Borsa İstanbul'da*işlem gören ADESE paylarının, gelirinin en az yüzde doksanlık kısmı nakdi banka*kredi borçlarının ödenmesinde kullanılmak üzere en uygun şartlarda*satılmasına,***bu kararın adı geçen grup*şirketlerin Yönetim Kurullarına bildirilmesine karar vermiştir."
Bedelli Sermaye Arttırımı* Bildirimi,
"Şirketimiz Adese Alışveriş Merkezleri Tic A.Ş. 'nin 08 Mayıs 2019 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu kararı ile ,Şirketin kayıtlı sermaye tavanın 200.000.000,00TL'den 500.000.000,00TL'ye arttırılmasına ve süresinin 2023 yılı sonuna kadar uzatılmasına, bu amaçla Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesinin değiştirilmesine, değişiklik için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ve T.C. Ticaret Bakanlığı''ndan gerekli izinlerin alınmasına, bilahare keyfiyetin yapılacak ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir."
bu hissenin bilançosuna baktığımda hakkının 1 tl olması gerektiğine karar verdim...piyasa değeri 125 milyon gibi olmalı