"Tapu harcında yüzde 25 oranında indirim ve damga vergisinin sıfırlandırılması, inşaat sektöründe memnuniyetle karşılandı."
hisse hareketine baktığımızda,,bu moloz gyo hiç de bu haberden memnun görünmüyor.
Printable View
"Tapu harcında yüzde 25 oranında indirim ve damga vergisinin sıfırlandırılması, inşaat sektöründe memnuniyetle karşılandı."
hisse hareketine baktığımızda,,bu moloz gyo hiç de bu haberden memnun görünmüyor.
Adamlar rahat durmuyorlar ki, bir inşaat bitmeden, satılmadan ikincisine, üçüncüsüne başlıyorlar.
Haliyle kasaya giren olmadığı gibi borçlanıp devam ediyorlar.
Zamanında bunlar kadar güçlü bir grubun ortağıyla muhabettim olmuştu, biz kazandığımızı aynen inşaata gömmüyüruz ama 5-10 sene sonra mevyvesini fazlasıyla alırız demişti. Bunde da durum aynı, dünya kadar proje var, dünya kadar da proje bekleyen arsa var, ne zaman biterse, borçlar biterse o zaman para basmaya başlar.
Bunlar meyve yiyene kadar zaten dünya da kriz patlayacak gyo dahil zaten balon iyice şişti
KLGYO DAN neyin eksik....
Balon neden patladin devlet her türlü destegi veriyor.. Gyo lar batarsa devlet krizin en büyüğünü yaşar
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı' na yakın olması ve referandum sonuçlarının Hayır çıkması ihtimali cari oranı frenliyor olabilir mi? Bir miktar orta vadeli pozisyon açmayı düşünüyorum kur riskine rağmen ancak referandum sonrasını beklemek mantıklı gibi geldi.