Ay 'a cami kuracağız, bağış istiyoruk desek var ya ne para kırarız. Dış borcu 1 yılda kapatırız Allah'ul azim, IMF 'yi sdr 'yle tokatlarız. Bu fikrimi Jet Fadıl abimle paylaşayım ben .
Printable View
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul muhtarlarıyla iftar programında konuştu. Erdoğan, muhtarlık seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Muhtarlık seçimlerin de belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği seçimlerinden ayrılmasında yarar var. Muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı seçimlerinden önce veya sonra yapılmasının her iki seçimin daha sağlıklı yürümesini temin edecektir." ifadelerini kullandı.
Benim arkadaş Boğaz’da yalıda oturuyor
98 model astraya biniyordu 3 ay öncesine kadar araba motoru komple yeniledi ama hanımı binmeyince sıfır astra almak zorunda kaldı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Haha çabuk unutuyorsun:) emlak forumundan hatırlaman lazımdı o evii
2yıl önce 6XXk lardan evini satmaya çalısıyordu satamayınca 800 olmuş :)
2013 yazında 2+1 lansman fiyatı 390Ktl idi malum sitede şimdi ilanlar 680Ktllden başlıyor.. dolar bazında yaklaşık %50 erimiş
Ytd
düşer diyenler var dolar için investingde bütün gün mum çubuklara baktım kırmızı açılan mum çubuklar tekrar kırmızıdan yeşile dönüyordu bu güçlü alıcıya işaret resmen dolar satıyor kamu olumlu ney var ülkedede düşücekmiş dolar s400 çözülmüş değil doğu akdeniz meselesi kendi ekonomik sorunlarımız kilitlenmiş ekonomi ve dış borç kaçmaya çalışan yabancı yatırımcı gts den türkiyenin çıkarılması brent petrolün yükselmesi say say bitmez ppk toplantısında çözülecek bu iş repo ihalesi kurtarmaz stopajsız yüzde 27 lere anca durulur trump dinamitlemesse tabi piyasayı çiller zamanında 50 kat devalüe olmuş para sonra 25 kata gerilemiş benim güvenim bitti türk lirasına şahsen zarar bile etsem dolarda dururum en az yarısıyla