Geçen seneki rakam beklentinin alti demektir. Şu andaki fk ve pd değerleri sektörün epey üzerinde. Sektöre Parelel fk ve pd olması için geçen yıldan daha yüksek bir kar gelmesi gerekir. YTD.
V3_5580_Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Geçen seneki rakam beklentinin alti demektir. Şu andaki fk ve pd değerleri sektörün epey üzerinde. Sektöre Parelel fk ve pd olması için geçen yıldan daha yüksek bir kar gelmesi gerekir. YTD.
V3_5580_Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sene benim acizane kanaatim ister 3 aylıkda ister 6 aylıkda hangi bilanço verisi hepsi geçen yıldan düşük gelecektir.bu sene feda yılı olacaktır.şirketin bu sene makina yatırımı ve yeni fabrika müştelimatı yatırımı var.para oralara gidecek.düşünün eski fabrika binası 4679 m2 idi.yeni fabrika 11.700 m2 tam olarak 3 katı takdir edersiniz ki orasının içinin doldurulması ve taşınması bayağı maliyet teşkil eder. O yüzden bu sene her açıklanan rakam düşük gelecektir geçen seneye göre.haa ciro artabilir.ama net kar benim vurguladığım nokta.ytd...
Cironun artması önemli, net kar ,dediğiniz yerlere giderse ki sıkıti yok zaten...cironun artması demek ,zaten kar marjı da yüksek bence, ilerleyen zamanlarda sermayesi kadar kar beklentim var ins.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tadı yok ,salıyor aşağıya
Aktiden de vermeye başladılar ,ne güzel eskiden aktiften veren yoktu
Son 10 günlük takas alım satım paylaşır mısınız ?
2019/3 maliye bilançosu gelmiş sayın birşey bilmez.Değerlendirmelerinizi beklerim.
765 bin civarı kar gözüküyor , geçen sene ilk çeyrek ne kadar di?