Printable View
Alıntı: Originally Posted by nazelyon vkgyo daha iyi gibi ne dersiniz? öne alayım.. :ok:
Alıntı: Originally Posted by nazelyon öne alayım.. :ok: evet siz benden önce görmüştünüz. tebrikler...
Alıntı: Originally Posted by soner3535 Hocam bunlar bekledigim hareketler degil😀😀daha aydınlatıcı bir açıklama olursa iy olur.yoksa gözlüklerimi taktınız mevzu derinmi😁😁 çok derin.. görünmüyormu:) mesela bugün 24.5 milyar işlem hacmi olan bir oyunun içindesin
HEMŞO ! 121.000 olmasını bekliyorsun.daha ötesini de bekler misin? yoksa durum analizini o zaman mı yaparsın?
Alıntı: Originally Posted by ABKA HEMŞO ! 121.000 olmasını bekliyorsun.daha ötesini de bekler misin? yoksa durum analizini o zaman mı yaparsın? adım adım zıplamadan. geçsin bir görelim bakalım.. olabilir neden olmasın
Alıntı: Originally Posted by karar_anı çok derin.. görünmüyormu:) mesela bugün 24.5 milyar işlem hacmi olan bir oyunun içindesin evt hocam oyunun içinde bende varım beklemeye devam..bugün iy gidiyoruz bakalım neler olacak bugün ve yarın.hocam yarın cuma endex te satış olurmu..
Alıntı: Originally Posted by soner3535 evt hocam oyunun içinde bende varım beklemeye devam..bugün iy gidiyoruz bakalım neler olacak bugün ve yarın.hocam yarın cuma endex te satış olurmu.. ben genel olarak düşüncemi yazmıştım.. bol şanslar
GARAN baz alarak bugünkü piyasa düşüncem.. destek 8.29 kırılmadığı sürece bozulma olmaz