Büyüme ve karlılığın devamına inanırsa piyasa elbet ederini bulacaktır bütün hisseler. Sevgili Mercn hala halka arz seviyesine gelemedin dolar bazlı. %50 kapasite ile buralardasın. Bilanço sonrası gerçek yüzünü görelim. Kesinlikle ytd
Printable View
Büyüme ve karlılığın devamına inanırsa piyasa elbet ederini bulacaktır bütün hisseler. Sevgili Mercn hala halka arz seviyesine gelemedin dolar bazlı. %50 kapasite ile buralardasın. Bilanço sonrası gerçek yüzünü görelim. Kesinlikle ytd
Sayın ortaklar, blanço tarihi ne zaman.
Hangi kademeye satış koyarsanız alıyor vatandaş.
Sabah 4K daha 13.00 aldım.
5-10 kademe yukarıya satış koysanız bile mal hemen gidiyor.
13.65 koydum hemen gitti. Bakalım 13.75 hemen alacak mı?
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Şu bilançoyu görelim. Beklentiler doğrultusunda gelsin o zaman sert hareketler olacaktır. Benim bilanço beklentim son çeyrekte 235 milyon ciro yapmıştık ve %50 kapasite ile! Parafin ve vazalin fiyatları %50 den fazla yükseldi bu çeyrekte. Döviz artışınıda hesaba katarsak 300 milyon üzeri bir ciro bekliyorum. Kesinlikle ytd
Sayın gameover46,
Ciro için 290m bana yeter :)
Benim isteğim brüt kar marjını korursa 270 bile yeter bana.
Borsada yeni olması sebebiyle biraz tedirginlik var sadece, bu bilançodan sonra iyi bir potansiyele yatırım yaptığımız konusunda daha net olabiliriz umarım.
Benim esas merak ettiğim bu Rusyanın hitap ettiği pazarlara yönelik etkin faaliyet yürütebiliyorlar mı? Ordaki etkinliği 2Çte ölçebileceğiz. Öncesinde yatırımcı ilişkilerine bir mail atacağım bununla ilgili bayram dönüşü, ne zamandır aklımda ama unutuyorum, ne kadar bilgi verirler bilmiyorum ama en azından kabaca bir gelişme var veya yok bilgisini verebilirler belki.