Erol taşmı bence çoşkunun ta kendisi gazozcuyla beraber düşürduklerini fena gotürüyorlar 😃😃😃😃
Printable View
DAP Yapı'nın Nişantaşı reklamlarını izledikçe bizim öküz oğlu öküzlerde nasıl bir duygu oluşuyor çok merak ediyorum. Adam paranın a.sına koydu son 1 yılda, bu mallar 6 yıldır önüne kemik atılmasını bekleyen enikler gibi beklemedeler. Ben de gelmişim bu haysiyetsizlerin hissesini almışım. Haketmişim, Allah da cezamı kesmiş.
An itibari ile takaslar..
citi 9.170.190 adet
Deutche 1.905.890 adet
Bir bedelli açıklasa iyi olur sembolik %20 %30 gibi sene sonuna kadar bekleriz onaylanacak diye bekleyen bekler
yabancıda 11 milyon lot kalmış... hatta bu rakamlar, çarşamba gün sonunun bilgisi sanırım, perş ve cuma ilave satmış da olabilirler. eğer hedefleri sıfırlamaksa haziran ayı sonuna dek bu iş hallolur... sonrası allah kerim.
günlük al-sata devam, 2 kademe farkla en azından çorba parası çıkıyor, buna da şükür. yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında ölü taklidi beklentim devam ediyor :Sad:
Dün, buradaki bir dostuma da telefonda söylemiştim. Bu 'yabancı' olayı şayet şişman ve kardeşindeki mallarla ilişkiliyse * ki bu konuda çok ciddi şüphelerim var. Muhtemelen Temmuz-Ağustos gibi satışları bitirir, 1-2 aylık yatay konsolidasyon. Zaten Ziya abimizin yol haritası hemen hemen belli oldu. Nişantaşı lansmanından sonra çok muhtemelen Maslak projesine geçecek, 2021 sonlarında da Pendik gibi duruyor. Bu saatten sonra bana her yer Paris, bu süreci bekleyemem diyenler oltalarını başka tarafa atsın.
* Bunu 2021/6 aylık faaliyet raporunda görme imkanımız olacak. Takipteyiz.