Kağıdın hiçbi sağlamlığı yok hatta kumar tahtası gibi kapanısa yarım saat kalaya kadar eksi birlerde olan kagıt son yarım saatte eksi 5 kapıyor sağlam kağıtta böyle seyler olmaz firma iyi gibi görünsede tahtacısı bariz kumar yazık
Printable View
Kağıdın hiçbi sağlamlığı yok hatta kumar tahtası gibi kapanısa yarım saat kalaya kadar eksi birlerde olan kagıt son yarım saatte eksi 5 kapıyor sağlam kağıtta böyle seyler olmaz firma iyi gibi görünsede tahtacısı bariz kumar yazık
devre kesti. obo var diyorlar. hedef 50 mavi kuş dedi
Gönderim Tarihi
15.10.2021 12:14:10
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Yeni İş İlişkisiA+ A-
Özet Bilgi
Şirketin yeni iş alımı ve sözleşme imzalanması hakkında.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Tesis Mühendislik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
15/10/2021
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
Şirketin ciro ve karlılığını olumlu etkileyeceği beklenmektedir.
Açıklamalar
Şirketimiz ile Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Tesis Mühendislik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı arasında bugün (15.10.2021 tarihinde) Kırka BP4 Tesisi Elektrik Otomasyon Sistemlerinin Yenilenme işi için sözleşme imzalanmıştır. Toplam sözleşme bedeli 27.100.000 TL'dır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/970996
Kağıdın hiç bir sağlamlığı yok sözü biraz ağır olmuş sn. lokasyon. Şirketin temeline inip incelersen sağlamlığının aşikar olduğunu göreceksin. Ayrıca Yeonun ilgi alanlarının enerji gibi dünyanın en önemli gündemlerinden biri olduğunu hep beraber takip etmekteyiz.
Fakat hissenin sığ olması ve KY nin Yeoya teveccühünden dolayı büyük yatırımcılar indirip bindirerek güzel para kazanmaktadırlar. Borsada hangi hissede istikrar var ki.
2 sene önce Deva Holdingi çok büyük umutlarla almıştım, o kadar büyük deli karlara ve istikrarlı büyümesine
rağmen gelinen noktaya baktığımda iyi ki 1. bilançodan sonra 29 TL den çıkmışım diyorum Devadan. Hisse iyi ama patron kötü niyetli. Böyle şirketlerle dolu borsa.
Yeo teknoloji firması ve katma değerli işler yapıyor. Gelecek yeşil enerjide ise eğer YEO da o resimde hakkettiği yeri alacak ve sürekli büyüyecektir. Bu büyüme akşamdan sabaha olacak bir iş olmadığını hepimiz biliyoruz.
Geriye borsanın olmazsa olmazı sihirli kelime SABIR kalıyor. Bu konjonktürde Yeonun doğru adres olduğunu ve sabırla bekleyenlerin kazanabileceğini düşünmekteyim. Bu görüş bir zan olduğu için beni bağlar, belki de yanlış düşünüyor olabilirim.
Zaman her şeyin ilacıdır.
Syg.
Sakınlık iyidir.Yeo yu sevıyorum .!!!!
Yeonun patronunun şu ana kadarki duruşunu sevdim.
Bu şekilde devam eder inşallah.
Syg.
Yaptıkları işler gerçekten çok güzel inşallah hak ettiği değeri bulması içinbekliyoruz. Artık gerisi kısmet :)
Hareketler can sıkıcı .döndü dedim yanılmışız.Hacim çok fazla bu fıyatlar için .!! Dikkat etmekte fayda var .