Denge bedelsiz açıkladı daha gidermi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Denge bedelsiz açıkladı daha gidermi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ağzından bal damlıyo tatar. işbir amiral gemim benim. 1.5 senedir ısrarla toladım maliyet 103 tl. bilancoyu bende iyi bekliyorum. lakin tarihi nedir bilanconun acıklanam tarihi. arkazından güzel bi temmettü çıkarmı sizce. :)
Tatar benim için yonga bitti.Sen geçen gün spek senin gibilerin elinden almaya çalışır gibi bir şeyler söylemiştin.Spek alamadı ama hayırlı bir iş için cuma satmam gerekti.1000 den satmadık ama cuma satmamak için çok uğraştım abim ev almak için para arıyordu bende yemişim yonga yı dedim verdim.
5 lot kaldı onuda pazartesi vericem umarım yibitaş ta alıcı olur ordada 3 lot var vermem lazım.işbir zaten geçen hafta vermiştim .
Sonuç itibarıyla şimdilik 2 hisseden ortalama %150 gibi bir kar ile çıktım tabi yibitaş ı da pazartesi satınca ortalama %100 olarak gerçekleşecek.Elimde pazartesi hisse kalmayacak brlki büyük kar kaçırdım ama insanın abisinin ev alması bence bu karlardan daha önemlidir.
Buraya takılmaya devam ederim ama elinde hisse olmayan biri olarak yazmam uygun olmaz.Maaşımı alın ca 100 lot cemas alim 350 tl iyidir be senin kamikaze hisselerden yakalarsam 350 tl ye gülmeyin lütfen.
Yeni gelen ve geçmişten beri elinde bu hisseleri taşıyanlara bol kazançlar dilerim.