İsmen 26 Temmuz hacim bilgileri
Bist 33 695
Viop 10128
Günlük komisyon geliri 12.3 milyon
2. Çeyrek ortalaması 7.3 milyon
Printable View
İsmen 26 Temmuz hacim bilgileri
Bist 33 695
Viop 10128
Günlük komisyon geliri 12.3 milyon
2. Çeyrek ortalaması 7.3 milyon
Araci kurumlarida şöyle bir pumplasalar fk lar 60 80 olsa ne iyi olurdu ,nerde iste bizimki hayal
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük 12 milyon kom geliri dışında kredi gelirleri,aracılık işlemleri mevcut nakit poz.gelirleri üst üste koyun 3.donem ve 4.donem bilançoları şimdiden parlamaya başladı.Borsa dussede ciksada kumbara doluyor.bide halka arzlar arttı bu dönem
Bunların işlemlerinden de geliri var.varoglu varda tutuyorlar kağıdı.Oysa borsada beklenti alınır.ve Alacaklar..
Faiz stabil hatta az aşağıda..yabancı girişi var deniyor.Bankalar ucuz deniyor..bütün bunlar ismen için (+)yazar.kismet
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polat enerji ve kontr yatirimlarida var ustelikSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba cok yazamasamda hisselerimi tutuyorum. Herkese selamlar…
Daha 1saat var BIST te 120milyar işlem var.150ye degermi bilmem.Ama bildiğim hatta bilemedigim bu kâğıdı nasıl zaptı rap yapıyorlar anlamadım.Demekki mal büyük [emoji779]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2ç-2022 bilanço geçen yıl ne zaman gelmişti ? 2ç-2023 açıklanma tarihi belli oldu mu ? 2ç-2023 için 1600 beklentim var.
Hocam derinlik izledim bugün. 20 20.10 arası kim ne alış girdiyse direkt verdiler. 10 bin lotu yazdığım saniye verdiler elime. 40 bin alış giriyor anında tek parti 40 bin bırakıyor. Ben de anlamadjm6ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.