bu işlerle veya benzerleriyle yogun bir şekilde uğraşanlar zaten başka şeylerle ilgilenmelerine gerek kalmıyacak kadar normal hayattan kopuyorlar... bilgilere teşekkürler cesarerimi topladığım bir gün bakmayı düşüneceğim...
Printable View
Agam analiz için yazını defalarca okudum benim anladığım 4. Boyut fakirler icin uydurulmuş bir proje....hec pera harcamadan ne istersen hisset ...yok ole düzene ters ....Boşver agam biz fakir deeliz
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir seyler donuyor...Alıntı:
Metin KÜLÜNK†@mkulunk
Sakin olun değerli Kardeşlerim
Herşey kontrol altında
MBerdibek†@m_berdibek
Söylentinin çıkış noktası da bu: Toplu bir af tüfeği siparişi veriliyor bir yerden. Sonra da vaka şoförü üzerinden Melih Gökçek'e ulaşıyor.
Memet Aksakal†@aksakal_memet
Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı bükülmez karakolu civarında PYD'nin kontrolü altındaki bölgeden açılan ateşle bir asker şehit oldu.
Nöbetteki askere ateş emek çok açık aynı zamanda tehlikeli bir provokasyondur. Türkiye'deki referandum sürecinde PYD provokasyon peşinde
Alıntı:
PYD Kobani-Qamişlo arası bölgeye DEAŞ bahanesi ile Esad-Rus-ABD askerleri yerleştirdi, şimdi Afrine de yerleştirmek için provokasyon yapıyor
Alıntı:
Saldırı sonrası TSK, PYD nokralarını ateş altına aldı. PYD Afrin bölgesinde sorun çıarıp oraya da RUS ve ABD güçlerini yerleştirmek istiyor