qnb finans 400 bin satmış. En çok satan aracı kurum. Merril L. ise 200 lot almış görünüyor şu ana kadar. deniz ve vakıf yatırım da 170, 140 bin lot satın almış
Printable View
qnb finans 400 bin satmış. En çok satan aracı kurum. Merril L. ise 200 lot almış görünüyor şu ana kadar. deniz ve vakıf yatırım da 170, 140 bin lot satın almış
Selam Dostlar;
Yukarıdaki Alıntının altına imzamı atıyorum. Bu şekilde yapan şirket kesinlikle şirkettki payının artırmak istiyordur.hiçbir mantık sermaye artırırken paraya ihtiyacı varsa son gün operasyon yapmaz demekki milleten mal alamıyorla dolayısı ile hisse sermayesi artırmak için mecburen 1.xx aptılar şimdi en azından bizdeki kadar malları olacak kimse 0.90 kuruşluk malı 1.00 dan almaz enazından 209 milyon hisseleri olacak.
neyse beklemeye devam
Neylerse mevlam güzel eyler.
önce yazmış oldugum 1.23 hedefinide gördük.
şimdi sırada 1.73 ve 2.23 hatta belki 2.73 hedefi olacak
IHLGM den farklı olacak ve farklı da düşünmek lazım zaten o hisse 2.xx leri görmüştü
Kendinize iyi bakın.
Selam Dua ve Muhabbet ile
AEO
Rüçhanları bugün tavan kapatırlar...
Günaydın Sayın Devekuşu;
Uslup bakımından sizi nezakette davet ediyorum. varsa karşı savınız ve teziniz yazarsınız yoksa okur geçersiniz
12 yıldır bu gruptayım ve taşıyorum siz hep geçmişi bazalıyorsunuz dün degil yarına bakacaksınız.
sermaye artırımı düşüncem ile ilgili karşı tezinizi varsa yazın ayrıca yazdıgım hedefleri hemen yarın gibi düşünüyorsanız o da sizin sorununuz.
zaman gösterecek bu yazının dogrulugunu
ama yinede nezaket kuralları ile yazsaydınız daha şık olurdu. neyse amacım tartışma başlatmak degil
kendinizi daha başka ifade etmeye çalışın derim
selam ve sevgilerle
iyi kazançlar
:(:(:(
otomotiv ve beyaz eşya ötv indiriminin uzayılması için hükümete baş vurmuş
Rüchan pazarı ayın kaçına kadar sürecek