kalanlar bi süre sonra birleşik holding hissesi ne sahip olucazz çok işimiz varr dahaaa
Printable View
kalanlar bi süre sonra birleşik holding hissesi ne sahip olucazz çok işimiz varr dahaaa
Kipa'da otomasyon ve sistem değişikliği...
[IMG]https://i.hizliresim.com/r2vDmz.png[/IMG]
Boş hayal bunlar benim hedefim var geldimi satar çıkarım.
Dediginiz kadar degerli olsa siler süpürürlerdi. 4 veya 5 TL de kimsede hisse kalmazdı.
Farklı düşünelim bence birleşme olayı bitti. Bu hareketler MAL landırma operasyonu olmasın.Farklı açılardan düşünelim. Dikkatli olnakta fayda var.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
Halkalı Kipa extra Mağazası'nı aradım.01.08.2017 tarihinde kapalı olma sebeplerinin Migros kasalarının gelecek olmasından kaynaklandığı bilgisini edindim!Artık bu birleşme açıklansın!
bu kağıtlarda birleşme kaçınılmaz, herkez merak ediyor, acaba nasıl birleşme olacak, % kaç hisse migros olacak vs...tabiki burada iyi niyetli insanların olduğu kadar kötü niyetli insanlarda var..ve ona göre yazı yazıp olumsuz yönde ky etkilemeye çalışıyorlar..burada bazı arkadaşlar kendince % kaç pay vereceklerini söylediler, ama bir gerçek daha var, kipanın asıl değerinin taşınmaz mal varlıkları, yani avm ler ve mağazalar..bugünkü değerlemelere bakıldığında ve migrosla karşılaştırıldığında %60 - %70 oranında özsermayeye sahipler..yani bu benim kişisel düşüncem migros 30 tl ise kipada 18-20 tl olması lazım..bence pasta çok büyük ve onun için bizleri dökmeye çalışıp, birleşmenin daha az oranda olacağı algısı yaratılmaya çalışılıyor...bu yatırım tavsiyesi değildir, herkez kendi kararını kendi verecektir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedefim 18-20 degil ama [emoji122] [emoji106] [emoji122]
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.