Hangisine inanalim.
Buna mı?Buna mı?Teknik analiz böyle birşey demek ki. Iki taraf içinde analiz yap. Hangi yöne giderse ben demiştim de.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hangisine inanalim.
Buna mı?Buna mı?Teknik analiz böyle birşey demek ki. Iki taraf içinde analiz yap. Hangi yöne giderse ben demiştim de.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"2 hafta önce hisse 12.80lerde iken,
Yaptığım bir yorumumdan alıntıdır."
Evet 12 ye kadar saldılar.
Sıra çıkış hedefimde
Aynı fikir ve düşüncelerim devam ederek
Yılbaşına kadar 14.50 - 14.70 görecek diye tahmin ediyorum.
NOT (Benim satış hedefim 18.00 20.00 civarlari)
Asla YTD
Otokar 100 tl fiyatdayken 3 tl karpayi dagitirdi şimdi zararda fiyatı 85 tl de hala
Vesbe neredeyse 3 tl kar dağıtma potansiyeli var yil sonu kariyla fiyat 12.50 komedi fiyat ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli ortaklar, Vesbe nin borsa kotundan çıkma ihtimaline karşı sizce güvenli tarafta mıyız? Böyle bir talep gelmesi durumunda son x zamandaki borsa fiyatı nedeniyle zarar etme durumumuz nedir? Ayrıca bağımsız bir değerleme şirketine şirket değeri hesaplatma zorunlulukları var mı?
Kusura bakmayın konu hakkında araştırma yaptım ama hala kafamdaki soru işaretlerini bitiremedim. Payımı arttırmak istiyorum fakat emin olamıyorum. Tecrübeli ve konu hakkında bilgili arkadaşlar eminim vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn balıkadam 22 kasımda yaptığım yorum bu hisse 12.85 o görmüştü. Ve nitekim şimdiki görüntüye göre 12.00 den döndü. Bahsettiğim obonun boynu sadece 1 gün kırıldı ve daha dün ifade ettiğim gibi obonun boynunun üstünde kapanış oluyor bu yukarıya işarettir.
Teknik analiz sadece öngörü verir...
Kimseyi inandırmak gibi bir niyetimde yok sadece uyguladigim analizlerin ongorusunu yazıyorum.
Herkese tekrardan iyi akşamlar.
Merhaba sn Alekhine79;2935072,
Kottan çıkma olayına baharda Vestel alım yapınca bakmıştım. Sanırım elinde %98 olması lazım, ki artık nerdeyse var. Son bir aylık aritmetik ortalama fiyattan çağrı yapıyorlarmış. Veya daha farklı fiyat ancak zorla elimizdekileri alamıyor. (hukuki haklarımı sonuna kadar ararım) Borsadan çıksa da temettülerimiz ödenicek, genel kurul daveti yine gelecek. Varsın tahtayı kapatsın, bana her yıl temettüsü yeter. Millete şaka gibi geliyor bu temettü. Ben yıl sonu bilançoda 3.5tl civarı hbk bekliyorum. Yeni fabrikaları tam gaz, her yıl katlanarak artacak görüşüm...
Yani her 4 yılda paramın fazlası temettüyle gelecek, ortaklık devam... Şu andaki faiz her yıl olmuycak, kar da aynı kalmıycak bence.
Peki sizin araştırma sonuçlarına göre durum nedir?
bugünde az daha devam %38 e ulaştım. bugünkü ortalama 12,34
genel ortalama 12,25