Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Asil bankaci myfinans olmasin Bizi burgana cekmeye calisan burgan calisani Inception Sizi bilmem de kendimi çekicem galiba oraya . Burgan rasyosu % 20.Çok iyi.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizi bilmem de kendimi çekicem galiba oraya . Burgan rasyosu % 20.Çok iyi.:) Yarin alternatife ve hsbc ye ugrayacagim bakalim...
Alıntı: Originally Posted by Webster Yarin alternatife ve hsbc ye ugrayacagim bakalim... Alternatife giderken selam söyle mobili ve İnternet şubeyi değiştirsinler,hatta ben yazayım isterseniz yazılımı diyin :) Shangil boyp girecek galiba.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Alternatife giderken selam söyle mobili ve İnternet şubeyi değiştirsinler,hatta ben yazayım isterseniz yazılımı diyin :) Shangil boyp girecek galiba. Siz giriyormusunuz BOYP'a
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz giriyormusunuz BOYP'a Şu tavan mevzusunu şirket den dinlemek istiyorum, garanti olursa gireceğim %4 cazip baya birde kayıp olmaması(kağıt üstünde)
Nkolay düşünen varmı ?
Alıntı: Originally Posted by paramanya Nkolay düşünen varmı ? Şu siyasi konjektürde ben temkinliyim. Ama oranlar çok iyi. Paranın azıyla denenebilir. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by paramanya Nkolay düşünen varmı ? Var, ama soru işaretleri de var.Belki küçük bir miktar. Yoksa şu an en mantıklı olan o. 25.15 1 yıl garanti. İstediğin an çık. Daha ne olsun.