Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bir iki merdiven beklentim daha var ama bakalım olacakmı, günleri yaklaşıyor. Ama merdiven umarım bodrum kata doğru olmaz.:) Dünya göz ödeme günlerine bakın üstadım kaç ödeme daha yapacak ne zaman yapacak bulabilirsiniz :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Dünya göz ödeme günlerine bakın üstadım kaç ödeme daha yapacak ne zaman yapacak bulabilirsiniz :) Ama sonra toplu ödeme yapıyorlar galiba.
Alıntı: Originally Posted by Webster Mustafa ustadim Cok merak ettigim bir konu var sorabilirmiyim Merak iyi değil diyorlar üstadım:) Sorabilir miyim diye başladıktan sonra pek hayırlı bir soru gelmez ama ne desem bilemedim :p
Alıntı: Originally Posted by myfinans Merdivenden sonra eksi yazıyor bazende. Eksi yazanda var yazmayanda üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Merak iyi değil diyorlar üstadım:) Sorabilir miyim diye başladıktan sonra pek hayırlı bir soru gelmez ama ne desem bilemedim :p Hangi bankada çalıştığınızı merak ediyor galiba gene.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ama sonra toplu ödeme yapıyorlar galiba. Yapılandırma koşullarına bakmıştım ama hatırlamıyorum şimdi üstadım:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hangi bankada çalıştığınızı merak ediyor galiba gene.:kahkah: Artık merak etmiyordur diye tahmin ediyorum:)
Dolar artmıyor, BİST artmıyor, mevduat ölü Bu para nereye gidiyor? Kasadamı tutuyorlar, gayrımenkul falanmı alıyorlar.