canım sende mokunu çıkardın, ben niye yazmadım. :) :) yazma öyle şeyler nazar oluyor. ama şaka bir tarafa erğeli ters bir senet, fiyatları güzel, çelik şimdilik iyi gidiyor.
Printable View
911 den yeni sahiplerine veririm
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks toplar gibi yapıyor, ama bankalarda hala ışık yok.
bankalar için evlat olsa sevilmez sözü şu sıralar geçerli.
denemek yanılmak stop olmak hareket etmek kötü bir şey değil, bankaya biraz komisyon veriyoruz ama olacak o kadar. asilsan 31,4 gördü, az evel yeşil yaktı, 31,72 sığ bir hisse olsa bunu yapamazsın, eskiden bankalarda böyleydi, şimdi çok hareketsizler. endeks hala aynı yerde tali senetler değerleniyor yada kayıplarını geri alıyor, ana senetler sabah acıldığı yerde demir atmışlar.
BUGÜNÜN arçelik, asilsan, migros, ereğli, petkim, pegasus, thy, tskb, enjsa, isdemir, enkai, tekfen fiyatları ile hiç düşünmeden banka takası yaparım, eylüle kadar, eylülden 1 gün önce bankaya dönüş mantıklı olabilir.
deli senetler var, fırsat buldukça okuyorum, pandemide 1,80 den 4,80 e gelmiş, PENGUEN GIDA. çok anlamam ama grafiklerde 4,70-4,80 üzerinde 2-3 gün kapanışlar, 7 küsürlere götürür diye gördüm. Bugün 4,60 dan 6-7 bin lot aldım, 4,68 den sattım, yani hatıra niyetine izlemek için bile 4-5 bin lotu tutamadım. İşde zaten senet böyle gidiyor, korktuğun gidiyor, güvendiğin ucuz gördüğün terse gidiyor.
Sabah 174 stoplu emlak aldıydım. Şans işte
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.