Olmaz diye bişii olmaz, bu ülkede herşey olur
Altın çakıldı, dolar çakıldı sıra ev yada arabaya gelmiş olabilü, vatandaş nereye elini atsa belini kırıyorlar :drunk:
Printable View
Olmaz diye bişii olmaz, bu ülkede herşey olur
Altın çakıldı, dolar çakıldı sıra ev yada arabaya gelmiş olabilü, vatandaş nereye elini atsa belini kırıyorlar :drunk:
Alo yeni dönemdeyiz enflasyon !!!
Hiç bişeyin fiyatı düşmez
Vatandaşın alım gücü düşer zengin daha zengin fakir daha fakirleşir
Bu ülkede gram altın 400 e düştüğü diye ihtiyacı olmadıkça panik halinde daha da düşecek diye fiziki altın satacak tek bi kişi dahi olduğuna inanmıyorum..
Sizinde dediğiniz gibi herşey olur. Bizim piyasa yapıcı bildiğiniz üzere herşeyi son anda yapıyor, elini belli etmiyor ama ben aşağısını daha olası görüyorum, bu vadede pozumda ona göre zaten. Bu arada Bist100 un, mayıs ayında 1730 u göreceğini düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı...
oyunagelenadam buraya yazardı.Eşime araba alacağım araba fiyatları inmeye başlamış diye..bunu 2 ay önce derdi.Dün bloombergde VARDI.izleyen olmuştur..özel programdı.araba fiyatları ucuzlamış diye..etrafımda gördüğümde odur.aylık faiz %1.5 iken fiyat azalıyorsa bu nedir?..
daha dur.
bizzat ev almak için gezen birisiyim ve fiyatlardan haberim var...
max. 2 yıl içinde ons 1500 altına sarkma beklentim var..o zaman olmadan altın almam..argumanları defalarca yazdım..
TEKNİK,MB SATIŞLARI,PANDEMİ VS..