Soır bakalım
Printable View
başkanım şimdi bu sene enflasyonu % 47 çıkacak... çıktı diyelim
memura temmuzda % 19,3... 20 verdi
ocakta 47-20 = % 27 verilmesi gerekmiyormu ?
yoksa şurada 13. dakikadan sonra ''baba siz yarın pikniğemi gidiyordunuz ? diyor
https://www.youtube.com/watch?v=v4G9cXpjIaQ
devamı öylemi olacak memur için :kahkah: :dvr:
benim beklentim de en ufak bir değişme yok..yine de yazalım benzer cümlelerle..
tepki için 9300-9500 yeterliydi aslında..ama hırsız çoban ve destekçileri gerçek dışı beklentilerle 10.300 e kadar taşıdılar..
( faiz hızlı inerkene gyo ların kıçı tavana furacak,Suriyeliler davul zurna ile giderkene ekonomik yük azalacak gibi..ama yalan oğlu yalan) sağlamasını yapın yahu..her Suriyeli oy demektir..Suriyeliler giderse çok şeyler olur içerde..öyle böyle değil..faiz hızlı inerse de doları zapdedecek para yok merkezde..
bir yandan da esnaflık var bizde..esnaf adam yalanı az çok anlar..bakın ekranlarda elbirliği ile 2025 borsa hedefi veriliyor..13 bin olmadı arttırdılar 15 demeye başladılar..niye ..çünkü 13 bin demek enflasyon altı demektir..hatta faizin atında getiri demektir..15 dediler bu yüzden..kim söyletiyor bunları..hırsız çoban..
artısı var, onlarca halka arz şirketler vardı, borsaya girer girmez her gün tavan tavan ve en az 5-10 kat çıktılardı, çoğu halka arz fiyatlarına yaklaştı..ben bunlar tepede iken de yazdımdı bazıların sayfalarında..bizim patronlar halka arz fiyatından toplamadan bu hisseler uzun vade çıkmazlar..( istisnalar var dürüst olanlar yani) sistem böyle işliyor bizde..ve bana göre hala halka arz fiyatlarının üzerindeler az da olsa..tamamen altına inip ky i kusturana kadar uğraşacaklar..gördük mü bunları..HAYIR..o zaman aşağıya devam..
Ne doğru düzgün para kazanan var , ne ekstre paylaşan var , akşama kadar bomboş ego savaşları ve goygoy var , çöplüğe çevirdiniz forumu , ben 2009 dan beri burdayım hepinizden eskiyim çok üzülüyorum forumun bu durumuna...
ben parayı vurdum oğlum. forum köşelerinde mahalle karılığı yapmadın. işime baktım.
borsa 4 binden 10 bine giderken % 25 faize kuruş yatırmadım.
benim için üzülme. o dediklerinde son 6 aydır suriye krizine denk geldi. bilançolar da çok iyi gelmedi.
sen itliğe davarlığa devam zuhahahaaaa :kahkah:
onlardan da vuracam. merak etme.
asgari ücret artış minumum %70 in altında olursa 2025 de aileler içerisinde facia yaşanır :ok:
vantandaş ciddi öfkeli öyle böyle bir öfke değil :)