Fatura, fiş yok.
Printable View
Fatura, fiş yok.
Adam zanaatkar..
Parçacıya kartla öde dövlet de gazansın..
Fifti fifti.
Tüm bu baskılar saldırılar para bulmaya çalışmalar göstermelik faiz artirimlari vaatler seçime kadar vatandaşın algısına oynamaktı başardılar.ya sonrası seçim sonrası bu faizle nereye kadar ben tüm dususlerde aylık kazanımlarimla döviz ve altına alıyorum kafam rahat.
o usta milleti fena öpüyor bravo doğrusu :bravo:
iki ay önce arabayı elden geçirttim, yapılan işlem ve fiyata şok olacaksınız.Sağ ön ve arka kapı birleşim yerinde darbe sonucu iki göçük+sol ön ve arka kapılarda kasıtlı çiziklerden dolayı 3 lokal boya+sağ arka tamponda lokal boya ve tampon tutamaçları tekrar yerine oturtuldu çıkıktı+ön tamponda iki yerde yırtık vardı plastik yama ve lokal boya ve yerine oturtulması+full pasta cila (üstelik 15 gün sonra ikinci kez pasta cila yapıldı) tamamı için 750(yedi yüz elli) T.L. ödedim pazarlık yapmadım.:ok: Yer İzmir Balçova sanayi sitesi Gencay Oto
Aynı işlem için Bornova sanayide 2000 tl den fazla isteyen oldu bir de indirim dahi yapmadı tanıdıkla gittiğim halde.Kim kimi nasıl yakalarsa öpüyor :kahkah:
Çarpma sonucu ayna sinyalini kırmıştım servis 503 tl istedi n11 de min. 90 tl olan parçayı Aliexpress ten kargo dahil 5 usd ye satın aldım(4 usd ilk alışveriş indirim kuponu kullandım) ,taktırma işini de ustaya yaptırdım 10 tl de ona verdim.Vahşi kapitalizm bu olsa gerek !
Benim çamurluğa servis değişecek dedi bu adam vakumla sıfır gibi yaptı arabamda 3 aylıktı. Boya, değişen ve hasar kaydı olmadığı için seve seve verdim istese daha fazlada verirdim. Malum bizim halkta boya ve değişenden şeytandan kaçılır gibi kaçılır.
Dolar başlığı sanayiye dönmüş :notr:
bunu daha oncede gruba sormustum cevap alamadim
mantiken hemen hersey aliexpress te TR deki magazalara gore 5 te bir daha ucuz
peki millet aptalmi neden herkes aliexpress kullanmiyor? Cunku arada ucuk kacik bir fiyat farki var
Ee PTT deki gorevlide kalkip gumruk vergisi kesmiyor zaten. Yani bu kadar bariz bir seyi insanlar neden denemiyor?