Hâlâ burdan mı yazacağız yönetim?
Printable View
Hâlâ burdan mı yazacağız yönetim?
Hayırdır İnşallah, ne yapacağız bu tarlaları???
[I]Yönetim Kurulumuz 31.08.2022 tarihinde yaptığı toplantıda;
1)Şirketimizin Tekirdağ İli, Malkara İlçesindeki maden sahası bölgesinde bulunan;
-Kürtüllü Mahallesi, İbrice Hududu Mevkii, 111 Ada, 74 Parselde kayıtlı 3.323,85 m2 Çayır niteliğindeki taşınmazın tamamının 200.000 TL peşin bedelle satın alınmasına,
-Kürtüllü Mahallesi, İbrice Hududu Mevkii, 111 Ada, 75 Parselde kayıtlı 1.588,68 m2 Çayır niteliğindeki taşınmazın tamamının 100.000 TL peşin bedelle satın alınmasına,
-Kürtüllü Mahallesi, İbrice Hududu Mevkii, 111 Ada, 20 Parselde kayıtlı 3.440,80 m2 Çayır niteliğindeki taşınmazın 817,19 m2 hisseye tekabül eden kısmının 44.946 TL peşin bedelle satın alınmasına,
-Kürtüllü Mahallesi, İbrice Hududu Mevkii, 111 Ada, 78 Parselde kayıtlı 3.474,29 m2 Çayır niteliğindeki taşınmazın 1.881,91 m2'lik hisseye tekabül eden kısmının 103.500 TL peşin bedelle satın alınmasına,
2-)Şirketimizin satın almış olduğu taşınmazların, SPK'nın (II-23.3) Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu satın alma işleminin önemli nitelikte işlem olmadığına,
oy birliği ile karar verilmiştir.[/I]
royal başladı sanırım sıra buna gelir
Benim anlayamadığım
Müthiş kâr yazdı fakat bu kadar kâr kadar satışı bile yok
Bebek hisse
Sn yönetim bi el atsanızda ana pazara alıversenz
Almad takip sayfamdan sildim. Maliyetim 1 liranın altında. Hedefim çook uzun vade. Fiyat söylemem. Muhtemelen seneyede yıldız pazar olur, kimbilir belki temettü bile verir. Sonuçta şuan enerjinin bu kdr sıkıntılı olduğu dönemde altın kdr değerli bir maden çıkarıyor.
Temettiden geçtim, be... yapacağım desin seve seve katılırım şuan için şirket iyi yönetiliyor büyüyor(bizim gördüğümüz)
Lütfen bu yazıları okuyup hisse almayınız. Bu benim kişisel beklentilerim. Doğru olmayabilir, şirket sahibi, hisse konusunda sabıkalı