patronlar ellerinde mal olmayınca bedelli yaparlar
bak bizim patronun elinde bedelliden önce hiç mal varmıymış
halka açıklık oranı % 75 di yaklaşık ya şimdi % 52
fiili dolaşımda 33. 344. 023 lot var neyse boş ver ben cahalım
prof olan sensin
Printable View
prenses tahtaya sahip çık bıraz dışarıya çıkmam gerek :)
Dayı sürekli bir saldırı modundasın. Kızacağım bak, sonra yine ceza alıcaz. Ben Namık'ı tanıyorsam bedelsiz bedelli yapar diyorum. Önce bedeliz, sonra bedelli. Nası istiyorsan öyle davran. Dışarıda %49 var. Anormal bir halka açıklık yok. Ama kontrol dışında. Bence önce toplar, sonra dağıtır. Çok süre geçer ayrı, bugunden yarına olacakları konuşmuyoruz. Ama daha dün aldığı şirketten sana ekmek çıkartmaz, çıkartırsa da burnundan getirir sonra.Bence tabii.
şirket telefon numarası 0216 5575790 aradım azönce,yatırım ilişkileri departmanındaki arkadaşla görüştüm 29 milyon küsur kar açıklamış karını %615 arttırmış şirketin değeri bu fiyatlar da olması normal mi diye soruyorum,duvardan ses geliyo adamdan gelmiyo bu ne kepazeliktir...namığın telini ver bari ona sorayım dedim...mümkün değil veremeyiz diyo .bence bu hisse piyasada ki lot sayısı 25 milyona düşmedikten sonra bu seviyelerde takılıp kalcak...
Ses gelmiyorsa sen bizim Süleymanla görüşmüşsündür. :kahkah:
Hadi emekçiler 1 Mayıs için iyi bir ay kapanışı yapalımda akşam güzel bir yemek yiyebilelim....
Sana diyeceği laf halka açık bi şirketiz fiyatı alıcı satıcı belirler biz karışamayız olur.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.