Originally Posted by
FİBONACCİ
Aboov sabah bir kalkıyorsun birçok mesaj..
Saygıdeğer arkadaşlarım.Öncelikle benim yazdıklarım SADECE BENİM ÖNGÖRÜLERİMDİR.SADECE TAHMİNDİR.BANA GÖRE Kİ YOL HARİTASIDIR..
Uzun olacak ama yazayım..
Derim ki A-B-C birleşecek belki A ve B ye nakit verecekler..
YAZDIKLARIM KESİN DEĞİLDİR..
A-B-C aynı tip hisseler olduğu için CAMLARDA NASIL OLDUYSA bu finansal birleşmede de aynısı olabilir..
Trakcam-Dencam-Soda-paşabhçe nasıl birleşip ŞIŞE verildiyse A-B-C birleştirip hepsine C verebilir.Veya holding hissesi üretip hepsine holding hissesi verebilir..
Şimdi HAMLEYİ DEVLETTEN beklerken niye bankaya bakar olduk???
Hükümet hisseleri almak istese şimdiye çoktan alırdı.Demek ki bankayla bir antlaşma var.Banka da tabiri caizse "pisliğini temizlemek" istiyor.İmtiyazları ve kurucuyu imha ederek geçmişini silecek.Banka da biliyor ki bu haliyle hazineye geçerse masada oturan devlet bu hisselerin suyunu sıkar geçmişini de alır geleceğini de..[emoji1]
Banka sermayeyi sadeleştirir holdingleşir hazine yine chp hisselerini alır.Chp hisseleri HOLDİNGLEŞMEDE YOK OLMAZ.İşC dede payları var.Devletin sürekli "hisseleri verin" demesi bankaya zaman verildiğini gösterir..
A-B-C birleşir çünkü aynı tip hisseler.Kurucu helallik alınarak değerince imha olur..
Alan memnun satan memnun herkes dağılır...HİKAYE BİTER..
Kurucu hisse ile aynı tip hisse yok..
2458 ADET başkada yok..
Diğerleri oranlanabilir başka hisse verilebilir ANCAK kurucuda BİRLEŞME OLMAZ başka hisse verilemez sadece ya yoluna devam eder ya da ederince nakit verilip yok olur...
BURADA ÇOOOK YAZDIM..
BANA A VE B yi sormayın.Hesap yapanlarada inanmayın..
A VE B de senelerdir olan bütün hamlelerin toplantı tutanaklarının incelenip EDERİNİN HESAPLANMASI GEREKİR.Bunu bizler yapamayız..
BANA GÖRE 1 LOT A YA 1MİLYON LOT İŞC VERSELER AZ GELİR..
ANCAAKK bu esas sözleşmede vede A nin hisse tipinden dolayı BANKA YÖNETİMİ NE YAPAR BİLEMEM..
Bir diğer husus banka geçmişe bakar mı??
Bakmazsa A ve B yi şimdiki gibi değerlendirip C verirse hüsran olur..
AMA uluslarası şirketin hesabı vede hisselerin çoğunluğunun bankada olması bu durumu zayıflatıyor...
KURUCU ise leblebi gibi toplanıyor.BANA GÖRE hala çok ucuz.Bu hissenin değerini borsa hesaplayamaz..
2,3 milyon ile 14 milyon arasına istediği şekilde değerlenebilir...
KOCA BANKAYI KURAN HİSSEDARLARIN DEĞERİ de bu kadar ucuz olamaz..
KENDİ GÖRÜŞÜMDÜR...
ASLAAAAA YTD..YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi