Hem faaliyetleri ortada hemde geçen hafta öyle güzel haberler geldi ki sene sonu gibi meyvalarını yemeye başlayacağız birde beklenen haberler var. Dediğim gibi piyasaya göre bugün düşer yarın yükselir ama beklenti hedef önemli...
Printable View
O kadar salak ky varki merlini zengin etti . Adam piyasaya bastı. Eksi 4 düşmüş piyasada en son ky bastı adamlarda topladı.
Piyasinin düşmesi kar satislarimi
Genelde piyasa duman oldu ama bizimde bu sürece katılmanız belkide iyi oldu bir hisse hergün yükselmez hergün de düşmez... Gelecek önemli
Hayırlısı ekran kapat işimize bakmak gerek bir süre
Hayır 11 lerde satsalar neyse diyeceğim. Hisse 11.20 den 9.50 ye gelmiş burdan ky basıyor. 11 olunca tekrar atlar ondan sonra niye battım.
Bu sene 250-300 dağıtır diyordum ki buna holdingin de ihtiyacı var aslinda ama bu yeni yatırımlar temettü ye izin verir mi bilinmez. Haaa unutmayalimki kasa+alacaklar = 3 mlyr. Yani her an güzel bir alacak tahsilatı ile dağıtabilir. YTD. Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim aklıma ilk gelen dağıtmayıp bu parayı yenilenebilir enerji şirket alımında kullanırlar mı.