Ben kesin şu olacak demem. Fikrimi söylerim.yqnilqbilirim derim .. birsey sürekli isteniyorsa orada o şey üzerinde bir alt yazı geçiyor demektir.
Printable View
Şimdi şunu söyleyeyim. 600 milyonluk şirket için 550 milyon yaklaşık kar çok ama çok iyidir. İlaveten gelir Hesaplarına aksettirlmemis 1 milyar 200 milyona yakın alacak var. Ayrıca kasada 750 milyona yakın nakit ve bedelliden gelen 600 kusur milyon var. Hersey harika. Hisse fiyatı ise tarihi diplerde. Hersey çok güzel olabilir. Ama tek şey patronun istemsi. Umarım yarın ister artik
Eee, aynısını biz yapıyoruz, YTD diyoruz. Sen deyince oluyor biz deyince neden olmuyor kardeşim ?
Adamlar aylara matuf planlama yapıyorlar. Finansallar üzerinde her türlü abidik gubidik var işte sen de görüyorsun. Kim nereden bilebilir ne gibi bir kumpas kurduklarını. Olunca anlıyoruz bazı şeyleri. Şirketin piyasa değeri ortada. Benzer emsalleri en kötüsü 3 milyar Tl, bu daha 1.2 milyar Tl. Neyin hesabındasın anlamadım ki ?!
Bugün 86 kuruştan kapattı bu hisse.
3 Tl, 5 Tl değil; 86 kuruş !
Bu şirketin tarihinde hiç 500 kusur milyon kar yazmış mı? Tarihinde hiç 0.85 olmuş mu ? Tarihinde hiç 1 milyar 200 milyon hasılatı gelirlestirmwdigii erteledigi donem olmuş mu ? Tarihinde hiç kasasinda 1 milyar 350 milyon nakit olmuş mu ? Tarihinde hiç stok ve devam eden projelerin degerleri bu tutarlardan olmuş mu ? Bu hisse 10 bile olmalı, olağan finansal degerlem ve bakış açısı ile. Ama olmuyor neden ? Çünkü köyü insanlar var. Umarım bu kötü insanlar yarın artık iyi insan olmaya karar verirler. Ben umutluyum ama umudum nedeni ne teknik ne temel analiz.. ytd.
Eğer gerçekten karlılığı göre hareket eden sağlam bir balina varsa. O balina zaten net kara bakmaz. O ertelenmiş alacaklardan 1 milyar 200 milyonuda alır açıklanan karın üzerine koyar , o şekilde fiqtlar. Siz takılmayın bilancodaki net kar rakamına. Bilanço genişlemesine ve büyümesine bakin. Umarım yarın veya bugünden O balina bunu görmüştür.
Patron tövbe etmiş, güzel düşünelim güzel olsun, biz ne fesatlık yapacak derken bir de temettü açıklar mı? Neticede ortada 40 taşa yüz sürüp 40 kez İstiğfar etmiş bir patron var. Siz yarın tavan olursa satacak mısınız satmayacak mısınız onu düşünün :) YTD
Piyasa değeri 86 milyon dolar yani 1,2 milyar TL 2021 karı bu 547 milyon TL as kl ında ucuz ama hisse büyük bir itibar kaybetmiş bundan dolayı alıcılar korkuyor
VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.