ne zaman böyle dow desen burayı pis alıyolar dikkat ettin mi bilmiyorum :he:
dowla alakamız sadece sabah açılışta oluyor :)
gerisi algülüm ver gülüm
Printable View
En temel borsa stratejisine geliyoruz buradan da..
MAL KİMDE?
Patron da ise bilançoda güzel gelir..Bomba beklentiler raftan indirilir..(çed raporları , bedelsizler , iyi bilançolar , yabancı ortaklıklar fona satılmalar , yeni pazarlar)
Yok değilse bozuk bilançolar , düşen satışlar...yüksek borç..bedelli ihtimal i pazar kayıpları..yabancı raporlarında tavsiye listesinden çıkarılmalar..uğraş dur aylarca bu haberler ile..
Giden kağıtlar efendim niye gidiyor muş parlak bilançolar falan ..
Bullshit..
Maldalar da ondan..
Bazılarında açığa satış yokda ondan..
Devlet benden para istemeyin ahanda faizleri çöpe çevirdim , SPK da ses etmeyecek açıkcılardan da korkmayın yasakladım çünkü gidin vatandaşı soyun dedi..Hepsi de sıraya girdi..
Yok hak ettiği değere geliyor muş da yok bilançolar zaten fiyatlamış da.
300 ünü birden mi..
Sözleş miş gibimi..?
Hakkımızda hayırlısı bakalım..
bakalım geçen hafta yabancılar ne yapmış...piyasa yükseldi yabancılar bu yükselişte aldı mı sattı mı? aldılarsa da ne kadar aldılar? MB verileri açıklanınca görürüz 14:30 da...
daha önce ifade edilmişti..EKİM VADEDE HERİF long.
123.000-124.000 den epey pozisyon alınmıştı..dolayısıyla vade kapanışı( 5 iş günü var) buralardan fazla aşağıda olmamalı.
tabi bu sadece tahmin.herifin 10 tane senaryosu vardır.
bu arada saatlikler ALDA ama 15 daklıklar SAT da.bunun için saat 14 ten sonra ne olur bilmek zor.aynı yön olsaydı %80 yön belli olabilirdi ama malesef durum karışık.
kanımca kasım başı bir geri çekilme-düşüş olur(abd seçimleri ve yurtdışı borsaların düşme istegi) .sonra yukarı.ARALIK VADENİN de LONG OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
POZ. FLAT.
SAATLİK SAT VERİP (ŞUAN HALA ALDA) YENİDEN AL DEYİNCE LONGLARIM...O ZAMANA KADAR BEKLERİM.
bu coğrafyada,ülkemizde LONG OLUP GECEYE KALMAK çok strestli.
heran taş düşebilir ayı çıkabilir, misali..
eğer MB fazi artırmazsa hayal kırıklığı olur..zaten 200 puanlık faiz artışı kredilere vs. yansımış.
umarım mantıklı davranır.