Stratejinizi bozmayın derim. Nasıl alıştıysanız öyle devam edin. Sadece opsiyonları da kullanın kardeşim. Geçmiş olsun. Gene ucuz atlatmışsınız. Ustaca bir hareket.
Printable View
Ben buna HİÇÇÇÇ inanmıyorum ya. Tam bi masal geliyo...
Yani tayyip'in tayfadan biri, tayyip'e rağmen gidecek 128 milyar dolar ne oldu diye araştıracak... Bilmiyorum da, inanıyor musunuz buna siz hakkaten ya. Sormadan tuvalete gidemez o adam. Onu bırak, kimse gidemez. Bırakın tayyibi sinirlendirecek en ufak bir şeyi yapmayı, hoşuna gideceğini düşündüklerini bile sorarak yapıyorlardır.
Yani Naci çıkacak da paranın akibetini araştıracak... :) E superman gibi bişimiş o zaman naci, keşke kaybetmiyeydik hahahaha
İstanbul sözleşmesinden kimin isteğiyle çekildiysek,Naci Ağbal'ıgörevden aldıranlarda aynı lobidir...
Hadi iyi geceler arkadaşlar, şükranlarımla...
unutmuşum la caho. biz senle küs değilmiydik. niye cevap verdimse:) nasıl bir yer böyle ya. herkesin elinde bir sopa, birbirinin kafasını gözünükırıyor sonrada hiçbir şey olmamış gibi bir eline sazı, biri eline kemanı alıp başlıyorlar tepeciklimisin kuruçaylımısın söylemeye. aynı onlar gibi olduk valla:)