Hocaların hocası Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde değişiklik varmı 4 ay önce Zaman'ı var demiştin otel açılışı yapacak tık yok 4 senedir iliğimizi kuruttu deyyuz ısrarla bekliyoruz treni aşığız:kahkah:
Printable View
Hocaların hocası Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde değişiklik varmı 4 ay önce Zaman'ı var demiştin otel açılışı yapacak tık yok 4 senedir iliğimizi kuruttu deyyuz ısrarla bekliyoruz treni aşığız:kahkah:
Sen Ferit'i hiç tanımıyorsun demek ki [emoji3][emoji3][emoji3]
Bende tanımıyorum zaten
Tarihi zirvesindeki odas alacağıma Afrikalı olandan tercihimi kullanırım hemde devasa dip taraması yapmışsa [emoji23][emoji23][emoji23]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Mantıklı.
Ama bagfs yorumuna katılmıyorum.
Bu çanak tabanından heryerden alıp beklenir bu kağıt. Buralardan taban kalkışı zaten.
Trend başlattımı gider. Şu anda trend başlatma arifesinde.
Sana tek bir nokta atışı rakam söyleyeceğim o rakamı takip et geçerse banada haber et.
0.85 ve 86 kademeleri kalkarsa buraya yaz. O iki rakamın üzeri hacimle çok büyük kırabilir.
Bu rakamlar geçilmediği sürece 0.74 84 arası testereye devam.
Hatta 0.73 boyunlu bir obo su var. boyun 0.73 aşağı yönde kırılırsa 62-63 başlangıç noktasına düzeltme yapabilir.
Dediğim gibi 86 üzeri haber ver. :D
Tmm hocam 86 geçerse yazarım buraya inşallah geçerde bizde bu Sevda'dan kurtuluruz olmazsa beklemeye devam hocam tskler değerli yorumun için
Teknik bilmeyen biri olarak doas ın haftalık barları ressam gibi değil mi .
Hep aynı şekilde mi olmuş yoksa bana mı öyle geliyor .
3 kat civarı artmış hep tabandan sonra yoksa bu bir dejavu mu olacak .
Yoksa benim çoklu kişilik bozukluğumdan mı hayal görüyorum [emoji23][emoji23][emoji23]
O yüzden bir Afrikalı gördüm [emoji243][emoji243][emoji243][emoji243][emoji207][emoji207][emoji207]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Gubrede durum vahim gbi sacro abi bilanço bahane Edip yüzde 5 verdiler .stop noktası nedr
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.