Sirada asgari ucret zammi var. Arada da muhtemelen memura 3 kurus atarlar. Muhtemelen Temmuz zammini one cekip ustune 4 puan ekleyip 10 yapip verirler memura. Zaten memuru hic sevmediler uvey evlat gibin yasiyoruz.
Printable View
Sirada asgari ucret zammi var. Arada da muhtemelen memura 3 kurus atarlar. Muhtemelen Temmuz zammini one cekip ustune 4 puan ekleyip 10 yapip verirler memura. Zaten memuru hic sevmediler uvey evlat gibin yasiyoruz.
RTE nin planı Muharrem İnce. Muhtemelen AKP'li troller ilk turda Muharrem İnceye verecek. Muharrem İnceyi RTE nin karşısına çıkarmak ve ikinci tura kalmasını istiyor RTE nin tek planı bu. Olur da kaza sonucu ince ve Kılıçtaroğlu ikinci tura kalırsa çok gülerim fatih Altaylı gibi.
Dünyada 18 zengin ülkede Maraş depreminin digital reklamı ile yardım dileniyoruz. İtibardan tasarruf etmeyen devleti âlimiz kahvaltılık dileniyor.
Bu endüşük emekli maaşı uygulaması yüksek prim ödeyen emekliye haksızlıktır. Neredeyse herkese en düşük emekli aylığından maaş bağlayacaklar.
3.600 gün ve endüşükten prim kesilenle 10.000 gün ve en düşük primin 2 katını ödeyen arasındaki maaş farkı sadece 2 kat olacak . Bazı meslekler 2 kat bile olmuyor. %50 civarı oluyor. 4 katı prim ödeyen ve ömür boyu çalışan ile45 yaşında emekli olan arasında müthiş haksız bir uygulama
Bu mahkemeye taşınmalı özel düzenleme anayasaya aykırı anayasa mahkemesine dava açılmalı aynı orandan artış sağlanmalı iyice alıştılar, muhalefet de zenginlerin sözcüsü gibi görünmemek için ses çıkarmaz böyle gider bu saçmalık. Bir avukata dava dilekçesi yazdirilacak hepsi bu .
Burada aramızda bir avukat varsa masraflara ortak olurum .
sayın Ayasofya emekli memur babasının durumunu özetlemiş bende burada defalarca gündeme getirdim memur emeklisinin durumunu emekli olduğumda 1.4 asgari ücret maaş alıyorken şindi 1 asgari ücretin altına düştüm , 1 emekli memurun bile bunlsra oy vermemesi gerekiyor çünkü en çok bizi öptüler versin kardeşim bunlara herkez oy versin hatta ikişer oy versin ama memur emeklisinin vermemesi gerekir insan sxxxxği yere gidermi zoruma gidiyor vallahi