benim gönlümden geçen 90-100 milyon tl aralığındaki bir kardır...böyle bir kar çok şık olur diye düşünüyorum..
Printable View
benim gönlümden geçen 90-100 milyon tl aralığındaki bir kardır...böyle bir kar çok şık olur diye düşünüyorum..
Borsada maalesef 2+2=4 etmiyor. Banvit'in finansal göstergelerindeki hızlı artış fiyata yansımıyor. Borsanın sabırsızdan sabırlıya para transferi olduğu gerçeğini unutmadan beklemeye devam... ytd.
rahatlamak iyidir dostum...inanmayanların veya korkanların satması hissenin önünü açar...bak sattıktan sonra hisse tekrardan 21,34 e yükseldi...bu tür toparlanmalar benim için olumlu işaretler üretir...geçmişte beni tanıyanlar alış eşiklerini tarif ettiklerimi iyi hatırlarlar..işte şu anda banvitte tecrübelerim ile gözlemlediğim neredeyse tüm olumlu işaretler oluşuyor...
önemli dipleri görüp toparlanması alış iştahının geliştiğini gösteriyor benim açımdan...şu anki fiyatlar bana göre riskin minimum olduğu yerlerdir...
bu işlem hacmi ile pek de aşağı inemez dostum...topiklerde kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi açık açık veremiyoruz...ama bazen bu manaya gelebilecek şeyler söyleyebiliyoruz...bizi tanıyanlar zaten ne demek istediğimizi çok iyi biliyorlar..gene de karar sizindir ...çünkü kar ve zarar direk sizin cebinize yansıyacaktır...
Gerginim salakca hareketler yapiyor.. Yakisik almiyor... Ama Full banvitteyim
Teknik olarak kanal icinde ters cekip yapip benden bu kadar dedi. Alt band 21 e degdirdi..
Tavan 25.64
Bu adam tavan yaptirsa.. Devamini nasil getirecem derdinde ikili tepe var 28.60 malum. Destekli kirarsa gecmis grafikte arkadaslarin paylastigi 35 e kadar ceker...
Ama gel gorki sadece guzel birseylerin olmasini bekliyoruz... Hersey kismet
Yatirim tavsiyesi degildir
dostum bu kardeşiniz 12 yıldır borsadadır ve az çok hisseleri tanımıştır...hisselerin en düşük işlem hacimleri hissenin düşüş marjını neredeyse sıfırlar...riskin en düşük anlarıdır o vakitler...hatta yukarı dönüşlerin başlangıçlarıdır o vakitler...bunu tecrübelerime göre söylüyorum ve geçmişte bire bir de çok defa gözlemledik...hatta bazen topik olarak birlikte gözlemledik...:)