şimdiye kadar tepmeliydi..uyumsuzluklarda trend kırıldımı(gösterge trendi) yukarı hareket başlar normalde
ama tabi bu hisse normal değil o başka
Printable View
şimdiye kadar tepmeliydi..uyumsuzluklarda trend kırıldımı(gösterge trendi) yukarı hareket başlar normalde
ama tabi bu hisse normal değil o başka
7 yıl dır italyanlar ondan mı yatak değiştirmedi hep aynı yatakta..... ytd.
Arkadaşlar takas atabilir misiniz
Millet rüyasında gördüklerini de gerçek zannedip paylaşmaya başladı forumda.
Anlatmama gerek yok, görüyorsunuz. Konuşmam, neyi konuşayım, görüyorsunuz. Vahho vahho vahho.....
Yok satışmış, yok sermaye arttımımıymış.
Nibas 15-20 gün önce 0,90 tl iken şimdi 1,80 oldu. Vahho vahho vahho.....
bu tahta bir hikaye olmadan gider mi sizce.ve ya sermaye bile artırmaz diyorsanız bekleme sebebinizi öğrenebilir miyim mahsuru yoksa.
bir de herhangi bir tahtada asparagas bile olsa bu tür haber yazılsa hiç mi gitmez.
cimbeton ve cimentaştaki son günlerdeki baskının bunaltıcılığını bir tek ben mi görüyorum.bırakın satış veya bedelsizi herhangi yakın bir tahtada bedelsiz haberinin buna etkisi olmaz mı sizce.
ne olursa olsun trade harici çakılı lotlarımı hedefime gelmeden satmam.yukarıdan satabildiklerimi bir disiplin içinde yerine koyuyorum.fazlası olursa da spek kendi düşünsün.yüzlerce kafasına yedi akıllanmadıysa ben ne yapayım.
bu arada örnek verdiğiniz nibasta 90 kuruştayken heybeyi doldurmakla meşguldüm.özelden de yığınla kişiyi uyarmıştım.oradaki karlar fazladan cmbtn olarak dönüyor portföye...
yatırım tavsiyesi değildir.