Teşekkürler iki gözüm...burası uğrak yerim arada bakarım :) iyi olacaktır zaten temelini beğenmiyorum dersem ayıp olur.hayırlısı, gözlemlemeye devam etmekte yarar görüyorum.
Printable View
Teşekkürler iki gözüm...burası uğrak yerim arada bakarım :) iyi olacaktır zaten temelini beğenmiyorum dersem ayıp olur.hayırlısı, gözlemlemeye devam etmekte yarar görüyorum.
effect abiii :) kalem oynat abi ne görüyorsun gördüklerini anlat...
fırtına öncesi sessizlik gibi
ZUZU dan çıkanlar gelecekse yukarı sert yoksa sert aşağı iki yönede gidişi var gibi :wu::wu::wu:
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ...
Suzuda TRADE var onun bitmesi gerekiyor galiba
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
44 tane DERİMOD konfeksiyon 1 MAVİ ediyor şu an için. Ciroya oranlarsak 7 tane DERİMOD konfeksiyon bir MAVİ etmesi lazım. 20 de biri dahi olsa 26 TL fiyat yapması lazım DERİM'in. Hakkı ise birleşmiş DERİMOD'da 5 te biri minimum. Hadi 7de biri olsun. O bile 75 TL civarı demek. Şirket sahipleri bir parça dürüst veya zeki olsa bu fark hızla kapanır. Ya dürüst değiller , ya da zeki. Benim mantığım elvermiyor, MAVİ ile DERİMOD arassındaki marjın bu kadar açılmış olmasına. Daha doğrusu DERİMOD'un değerinin çok gerisinde fiyatlanmış olmasına.
Önemli soru şu. Bunun cevabını bulmak lazım.
DERİMOD borsaya açık olmasaydı ve bugün halka arz etmeye çalışsaydı kaç liradan halka arz edilirdi?
Tekrar ediyorum. Ya şirket sahipleri zeki değil veya namussuz. Ya da piyasa çok salak.
desa hareketlenmis...
umarim derimoda da bu hareket getirir..:)
acemsah hocam
grafik hala güzelmi.Alalımmı.