Birinin elinde 25 lot var. Bir bitse harika olacak. Artık tüm umutlar gelecek haftalara kaldı. İyi geceler.
Printable View
Birinin elinde 25 lot var. Bir bitse harika olacak. Artık tüm umutlar gelecek haftalara kaldı. İyi geceler.
Su an hikayesi olan hisselerin basinda geliyor kurucu ve imtiyazli isbank hisseleri istedigi kadar satsin
Bu hikaye ne zaman sonuçlanır önemli olan bu sanırım. 2-3 seneyi bulurmu yoksa genel kurulda birşeyler çıkarmı.bence Ne olacağı belli olmadığından satış yiyor sürekli tahta. Haber gelmediğinden satış baskısı artıyor. Anlamadığım madem satacaksın tavandan yaz alanda tavandan alsın. Herkes böyle yapsa bak bakalım düşebiliyormu hisse. En fazla 2 ay daha tutarım. YTD.
İşte o hikaye çok sessiz kaldı.Belki herkesin dediği gibi sessiz sedasız çalışma vardır.Ve herkes miting alanında bu meseleyi duymak istiyor.Ve Mart toplantısı..
Bana yine kızacaklar..
Diyorum ki..
Böyle devir olsaydı öncesinde bu kadar mal dağıtılır miydı?
Yukarı doğru ivmelenmesi gerekmez miydi?
Satan kişiler toplantıyı neden beklemiyorlar?
1 ay daha dişini sıkmayanlar bizim bilmediğimiz neyi biliyorlar?
Bariz SATIŞ YİYOR..
Veya hisseler çoktan ayak altından çekilmez miydi?
Seçim maratonunda söylendi söylendi..
Veya toplantıda gündeme geldi geldi..
Yoksa çok sıkıntılı bir durum olur..
20 senedir gözardı edilen hisseler C.B.Erdoğan çözdü çözdü.Yoksa yine yüzüne bakan olmaz.Çünkü şlemi kısıtlı ve sıkıcı..
AMA UFACIK KIVILCIM..
BİR SÖYLEM..Bu hisseler için yeterli..
ALAMAZSIN..
Bence Toplantıda bir şey çıkmayacak..
Miting alanı kısmını bilemem..
Ytd..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantida bir sey cikmayacagi kesin ayrica satanlar piyasaya sattigini sanmak hisseyi baski altinda tutmak amac isbank alim satim da toplam 2 bn adet islem yapmis satanlar ile alanlar 4 5 kurum cogu karslikli islem bana gore gecen gun balkk arkadasimiz buna dikkat cekti kurus oynatip kendi islemini gerceklestiriyor 50 lot birisi yukari cizse film degisir su durumda zaten 4 5bni gorse aramizdan kimse bu fiyata zaten satmaz
Secim meydaninda ya halkin tepkisine bakilip bu is yapilacak yada secim sonrasinda kayip verilmedigi takdirde ilk icraatlari bu olur ,kayseri mitinginde soylenmesindeki amac konuyu el koyma degil hazineye devrini saglamak ve burdan hazineye bir kazanc katacagini anlatmak olabilir
Secim meydaninda ya halkin tepkisine bakilip bu is yapilacak yada secim sonrasinda kayip verilmedigi takdirde ilk icraatlari bu olur ,kayseri mitinginde soylenmesindeki amac konuyu el koyma degil hazineye devrini saglamak ve burdan hazineye bir kazanc katacagini anlatmak olabilir