Yan kagitlar tavanliyor yine ,
Maalesef bizde biz zaten bekliyoruz ama palalarda izliyor, inanilmaz birsey tepki veremiyor,
Bist te patronun baska firmasida yok orda desek,,
Onlarda bekledigine göre demek vardir bildikleri..
Printable View
Biri start a basarsa ne lotlar doner hacım rekorları kırılır
Bu ara sadece sinir testi var
Haber
Ortaklık (yabancı)
Hisse alimi
Erbos u da satabılırler (kelebek mob gibi)
25 lerı 4 defa denemıstı kırmadı bende o zaman patron haberle desdeklemsı gerekir yoksa kıramaz demıstım
Tabi dalga gecelerde oldu sukuyu falan filan actık haberi yollar
2 milyonluk arda satısı düştü hisse 30 lara geldi şimdı yine aynı dongü icindeyız
Patronnn yazık bu kadar insan parasını burda gömmüş yav.
Efe Dostum Erbos tarihinde öyle tavan tavan yapan bir hisse degildi ama kazandiriyordu,
Endeks iki gitse bu 4 gidiyordu olaylar 22-25 aradi basladi simdi bu endeksin zoruyla 27-30 araligiba geldi,
Endeks rolantide olsa daha da cektirirdi bu
Eger hareket yapacsksa borsanin bu sahsahali döneminde yapar, bu devir devam eder ama cogu kagit rallisini yapti simdi ky ye servis ediliyor,
Ama Erbosta servis yok, mal yok , mal satan yok,
Keza alanida pisman ettirip sattiriyotöar sabirsizlari,
Sonuna kadar bekleyecegim ve burada olanlarla bunu görecegiz umarim!
Suçlayacaksak Terki joe yi suçlayacağız bununla hiç ilgilenmiyor halbuki ucundan acıcık ilgilense sağından solundan çekiştirse yürüyecek terki joe nun işi gücü Riv Riv zamanında Dyoby yı da ezdi durdu sonra Miami’ye tüydü tüydüğü gün 6 TL idi Miami’de dondurmacılığa başladı dyo senmisin tüyen dedi 17 yi gösterdi ona diyorum ki gel şu erbosan ı karala yerden yere vur sonra gene tüy biz de sebeplenelim sayende ama nerde terki joe dinlerim bizi ytd