Ben yoktur demedim,görmedim dedim...
Printable View
Tamam o zaman teknik analiz yap biz de değerlendirelim.Ama ,teknik analizi hemen o an sonuca bağla.Yani,öyle olursa ,böyle olur,şöyle olur demeden.Örneğin ,yarın yükselecek,veya düşecek de.Tabi ki,fiyat da vererek.Sadece bir hafta yap ,yeter.Biz de sana hak verelim.Ben yıl içerisinde 3 lirayı görecek diyorum.Kesin ve net.Haydi sıra sende...
2 gün önce kağıdın yükseleceğini tahmin ediyorsun, hisse 2 gün sonra 12 kademe düşüyor.. temel analizinin net olduğunu söylüyorsun, aynı zamanda tahmin ediyorum diyorsun.. o zaman 33 yıldır toto tahmini yapsaydın temel analize ne gerek vardı? ben her türlü kıvırayım sen net ol öylemi? el insaf..
1999 yılında hisse.net yeni kurulduğunda üye olan ilk 400 kişiydik.
Her dönemde bu tür fikirlerle yazanlar oldu.
Ortak tek bir özellikleri var ve hiç değişmiyor.
Kendi başarısızlıklarına sürekli mazeret üretmek.
Bence bunları okuyun geçin, hiç birşey öğretemiyorsunuz.
Sn.Ebcim,
Cümleleri eğip bükmenin bir faydası yok.
Yazınız burada.
Bu yazıyı okuyan, borsa da kazanan olmaz, kumardır, fikri ön plana çıkmıyor mu ?
Bence, sürekli haklı çıkma gayreti yerine öğrenmeye özen gösterseniz daha iyi olmaz mı ?
'Borsanın en sağlam kağıdı' gibi uçuk ifadeler yerine daha dolu birşeyler yazardınız.
Ben çok net bir şekilde 3 lira olacak diyorum.Kısa vade de tahmin yapıyorum.Ancak uzun dönem de 3 lira kesin olacak diyorum.Dediklerimi saptırma.Sana kıvırma diye bir söz etmedim.Onu sen söylüyorsun.Yahu ne anlamsız yanıt verdin (!)Toto tahmini ,temel analiz (!)..Hadi bizi mahcup et,göster marifetini.Ayrıca yaptığın teknik analizler ne kadar başarılı (!) .