Hey gidi Enka.Forumun bile terkedilmiş.Gücünü eski borsacılar çok iyi bilir ama sen hala uyuyan dev olmayı tercih ediyorsun.Çanağı tamamlama zahmetinde bile bulunmuyorsun.Ne diyim ben sana
Printable View
Hey gidi Enka.Forumun bile terkedilmiş.Gücünü eski borsacılar çok iyi bilir ama sen hala uyuyan dev olmayı tercih ediyorsun.Çanağı tamamlama zahmetinde bile bulunmuyorsun.Ne diyim ben sana
Temettü ve bedelsiz tarihi belli mi arkadaşlar
Ben Enka yatırımcısını da devlet bankasında hesabı olan abilere-dedelere benzetiyorum. Hisseyi alıp üzerine yatan grupta :) Temettü vereli aylar olmuş. Hem de yakın zamanda 2 kez. Bedelsiz oranı belli, tarihi ise belli değil sadece. Hisse de yönetim şekli hala saltanatlık sistemi. Patronun canı ne isterse......
[emoji122][emoji122][emoji122]
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Hancı, bilanço yorumu alabilir miyiz? Ben bu kadar da olmaz demiştim ama.....
Bir önceki döneme göre;
Satışların maliyeti %70.9 dan %30.93 e düşmüş. İlginç!! Bu piyasada bunu nasıl başardılar acaba? Hadi %10-15 anlarım da yani rakamlar arası uçurum var.
Ticari faaliyet karı oranı %82.34 artmış
Esas faaliyet karı %90.8 artmış
Yatırım faaliyeti gideri %643 ARTMIŞ!
Bilançoda yer alan Yatırım faaliyetlerini incelemem gerek. Normal şartlarda piyasanın fiyatladığı gibi bir bilanço bekliyordum bende ancak ters köşe olduk..
Zarar açıklama ihtimali bile aklımdan geçmemişti.
Enka günden güne beni şaşırtmaya devam ediyor ve sanırım uzun yıllardır süren ilişkimizi ciddi ciddi gözden geçirme zamanı geldi..
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hancı 17 kardeş satış maliyeti düşmesi iyi, EFK %90.8 artmış çok iyi, net kar zarar yazması sebebi yatırım faaliyet gideri oluşturması. Ciddi yatırımlara finansmab sağlamış olabilir. Yani yazdiklariniz hep olumlu ama yazının sonu hüsran gibi konusmussunuz