Tamam da kaca aldik kaca saticaz, borsa da hangi hisseyi pat diye alip goturduler ki ,yine bir arkadasimiz var bugune kadar hangi dediklerini yapmadilar diye yazmisti ,zaten bu fiyatlardan saticak isek neden aldik ki ???
Printable View
Tamam da kaca aldik kaca saticaz, borsa da hangi hisseyi pat diye alip goturduler ki ,yine bir arkadasimiz var bugune kadar hangi dediklerini yapmadilar diye yazmisti ,zaten bu fiyatlardan saticak isek neden aldik ki ???
2 3 tavan ceksek zaten primli diye almak dan cekinen cok kimse olur o zaman rahat rahat yukari gider
3 ay öncede yazdım bu hisseyi 3.50-4.000 arasından aldıysanız 1100 civarına geri gelme riskinide alacaksınız olası bu işin biraz daha uzaması veya konunun kapatılması buna yol açar çünkü takasta mal dağıtımıda başladı ben kısa sürede 2200 civarını görebileceğini düşünüyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrica devam eden bir kac dava var bunlardan birini kaybettigi takdirde , arkasi kesilir mi davalarin ?
Takasda belirgin bir satimi yok ,2 kurum disinda hisseyi frenleyen olmadi ziraat vakif deniz cok net alicilar ve alim yonunde hep istekliler
Bizlerdeki lotlari toplasan yuzde 5 bile cikmaz hisse sayisinin kim kime satacak 14 bn puan cosmus endeksde 3500 satmayan burdan satip yuzde 25 primli hisseyi alsa ne olucak ki,acikcasi kendi adima komusacak olursam ben bu hissede kalip kaybi goze alirim
Yine devir olayina gelirsek ust duzey herkes konustu devir isini cumhurbaskani 4 5 defa bu olaya degindi adalet bakani bahceli ve bir kac kisi daha destek direk bahceliden geldi , oluru yonunde karar kilmasalar bu aciklamari yaparlar miydi ,bize sadece beklemek dusuyor ha isteyen 1 pay ile isteyen 10 pay ile bekler oda bize kalmis
Eğer hisse ile ilgili 2-3 ay içerisinde haber gelme durumu olsaydı şuan para babaları toplamış olurdu. Tam tersi durum söz konusu iş uzadı, hiç bir yerdede konu edilmiyor. İnşallah 1500 eakamlara kadar gerileme olmaz..