Yapı kredi personel kalitesi
Garantinin fersah fersah gerisinde maalesef
Ve bu kurumun tercihi İnanın
Printable View
Neden ki? 2013 zirvesi şu anda 300.000 ; 150k endeks normal sıradan bir rakam olacak çok uzun olmayan bir süre sonra. Batı helikopterleri dayayıp paraları saçacak başka çıkışları yok 2008 krizi dahi henüz bitmedi. 2 dolar bu endeksin normal zaman dibi zaten. Bence bu fiyatlar kaçmaz ve kaçırmıyorum yarın 20 30 olacak diyenler geldiğinde onlara verip çıkacağım.
Tekfen de şirket açısından sıkıntılar vardı bence bunda da öyle. Şu an en ucuz banka. Ya italyanlardan ya koç kaynaklı bir sıkıntısı var artık bu açık. Her ne ise ben çözüleceğine inanıyorum. Lot sayımı sabırla artırıyorum trade bile etmiyorum bu fiyatlardan.
Her iki bankada da hesabım var. Hatta mevduat hesabım YKB de..Garanti de çok fazla bir şey yok. Dün benim doğum günüm dü. Garantiden aradılar şaşırdım doğum günümü kutlamak ve mutlu yıllar dilemek için. YKB den tıs yok. mesaj bile gelmedi. Tabiki bu durumlar kurumlara mal edilemez ama kurumları kurum yapan da kaliteli personeldir ya da aldığın personele verdiğin eğitim. Açıkcası duygulandım vadeler dolar dolmaz mevduat hesaplarımı garantiye transfer edeceğim.
gundawe tekfende ben her sene 300-400 milyon tl sürdürülebilir kar gelirse 0.50 kuruş her sene temettü derken az bile diyormuşum
millet bize kafayı yemiş bu akinolu malda kalınca diyordu
dokuz aylıkta adamlar 1 milyar tl kara ulaştı.
yapı kredi bankasında ben 2022 ye kadar minumum 1 tl temettü beklentisi ile mal alıyorum. 1.6 ya göre iyi para değilmi.:party:
buna da olma imkansız de 2023 te ölmez sağ kalırsak görürüz.