Aman abim hemen sat. Aga nin seni takip ettigi cok belliMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aman abim hemen sat. Aga nin seni takip ettigi cok belliMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin REX agamiz la benim aram cok iyi benim taleplerimi biraz gecikmelide olsa sagolsun gerceklestiriyor.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agamizdan 19.6 yi halen bekliyorum yeni yila indeste olanlar hic olmazise iiyi bir motivasyonla ve umutla girer. Aga olmak kolay degil artik bu kiyagi yaparsin gibime geliyor. Bu mesaj kucuk yatirimcidan. Buyuk yatirimciyadir İnsallah bu formu okuyodur. Selam ve saygilar .Hayirli seneler olur hepimize İnsallah.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizde demsaslar ve gedzalarin hayrini gorunMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bizim aganin t...li adam oldugunu zoylemeyi unutmustum. Galiba iyi bir yilsonu kapanisi ile ky yi sevindirecek
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyt aslanim adamin hasi be
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallahi soyliyecek soz bulamiyorum bizim aga adamin krali fazla yukari atmadi 1950 ustunde tahtayi durdururla cok tesekkurler .Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.