bana da mantıklı geliyor hocam zaten vakıf'ın ki kaçtı bir de beklemek sinir bozuyor nzor bononun ana ekran grafiği her gün yukarı doğru keyif veriyor.
Printable View
Buda 3008 zaten abi, peugeotnun opeli satın almasından sonra 3008 ile ortak platform üzerine urettigi bir araç, motor şanzıman şase tamamen aynı, sadece kasanın görüntüsü ve ic goruntu biraz daha farkli, ayrica grandland x te 3008 e nazaran paranın karşılığında biraz daha donanım alabiliyosun ve bence grandland x 3008 den çok daha yakışıklı
mılletde para yok dersınız..sabah kayserıde 2. el ıcın aracı aradım.188 k arac..satıldı dedı..mılletde ne paralar var kardeşim
sabah bı hasta geldı kızıyla..kızı yks ye gırmıs..ukala ukala hocam kızımı doktor yapacam dedı..iyi dedım yap.nıye dedım..15k alıyormussunuz duyuyoruz. nıye cıtrone bınıyorum pekı dedım 15 k alıyorsak..beyni dondu..eee kem küm..git dedım ılce acılıne doktora sor kac k alıyor..6-7 k dedım aa oylemı..o zaman polıs olsun dedı..sabah sabah şalterlerımı attırıyorlar ya bunlar
daktırım bu araçları uzun vadede binecekseniz bakın bunlar biniciye türünden yoksa kısa vadede zarar edersiniz, bir passat gibi değer korumasını beklemeyin.
Bu arada PSA grubu fransız opel'i satın aldı, motor şanzıman gibi parçalar gene pejo grubunun teknolojisi. dizeli zaten piyasanın en iyisi diyebilirim hem yakıt hem sorunsuzluk anlamında.
3008 tabiki daha yaygın muadil opeline göre.