https://img510.yukle.tc/images/6377001.PNG
Printable View
Kamyonun freni patladı. baş asağı hızla gidiyoruz. hala hayal satıyorlar. insanlar sabrediyor. ama evine ekmek cocuğuna süt alamassa o zaman göreceğiz. 2 kişi iki gün içinde yokluktan dolayı intihat etti sosyal medya olmassa haberimiz bile olmaz.yandaş medyada tık yok..
E bu üstten viopda mal alan arkadaşlar burdaki yazıları okuyup etkileniyor sebebi ise sürü pisikolojisi endexler çıkarken herkez löng de almıyor almıyor dayanamıyor ve tepeden yakalanıyor şahsen 93 den beri seyrettim ne hisse ne viop almadım inanmadığın şeyde poz almassın buda bir kazançtır ne işlem yapıyorsanız sakin sakin herkezin aha öldük bittik dediği yer alım zamanı geliyor demektir aha uçuyoz fezaya çıkıyoruz denen yerde satım yeridir hadin rast gele👍
eskiden bir anda devalüasyon olurdu ve biterdi. şuaraya bak haftalardır dolar yükselişte (swap mekanizması). Ve daha da çıkacak görünüyor..
dün kuyumcu bi akrabamdaydım. 5 dakika sohbet etmek amaçlı girdim geçerken. o ara bi çift yüzüğünü geldi sattı. içim cız etti. sonra öğrendim ki çok fazla kişi satıyormuş, yüzük kolye küpe. satarken yüz ifadelerini bizim siyasilere göstermek lazım. sonra da sormak lazım. elinizde bu kadar imkan varken.. neden diye??
114.650 lönk
Hem aklını hem parasını alıcam pelloşun :he: