bunun orta yolu olan bi din yok mu hocam
Printable View
Yunanistan'ın İyon Denizi'nde kara sularını 12 mile çıkarma kararnamesi yürürlüğe girdi
https://sptnkne.ws/ENdq
Aynen de öyle. Çok sesli olunca zeten sen bana mı dedin diye karşındaki harekete geçiyor. Hukukda küfür hakaret de zaten suç.
Beyoğlu'nda bir kiliseyi merak ettim, mum yakıp yanına kağıt koyuyorlardı. Bizim yat işi ne olacak diye aklımda kalmış bir tanesi. Genelde olumlu dileklerdi. Rabbena hep bana da oluyor ister istemez.
İnsan da şahit istiyor, kuzenimle de Telli Baba'ya gitmiştik gerçi şimdi mutlu.
Yola çıkana yolun açık olsun demek ile yolda kendine dikkat etmek dahi farklı.
faizi erken dusurmekteki kasit nedir ? önce ona bakmak lazim
su anda ongorulen bir durumun mevcut oldugunu yabancı kurumlarin 2021 raporlarindan anlayabiliyoruz.
yilin ilk yarisi faizlerde bir stabilite , ikinci yarisindan itibaren kademeli dusus 2021sonu 12-13 arasi faiz orani makul olur.
ayrica ekstra kur atagi beklemiyorum ama global bir problem olursa MB %20'ye kadar cıkmaya hazir duruyor. her halukarda kur atagı beklemiyorum, en kotu 7.80 - 85 araliginda stabil olur. global problem olmazsa 7.30'lar supriz olmaz.
dunya'da muazzam para var, borsalar ve tum varliklar da balon sozkonusu. en garantili getiri ve guvenli liman turk tahvilleri [emoji846][emoji846][emoji846]
yatırım tavsiyesi değildir
Hayatimizi daha da iyilestirmek icin elbette cabalamaliyiz. Biz iyi olalim ki etrafimiza da yansisin bu. Hersey insanin kendisinde basliyor. Kelebek etkisiyle etrafa yayiliyor. Benim asil kastettigim hayat aslinda simdi ve su anda. Var oldugumuzu tum bilincimizle hissetmeliyiz. Bu muazzam birsey ve bence her zorluk bu his ile asilir. Zorluk mu kalir ya :)