Yarın tüm gözler Varlık fonunun ve emeklilik fonlarının gözbebeği THY ve uzun süre sonra tedbirsiz işlem görecek SASA'da olur. Bu ikisini tavana yapıştırsa zaten borsa %2 yapıyor.
Printable View
Yarın tüm gözler Varlık fonunun ve emeklilik fonlarının gözbebeği THY ve uzun süre sonra tedbirsiz işlem görecek SASA'da olur. Bu ikisini tavana yapıştırsa zaten borsa %2 yapıyor.
#SASA/Erdemoğlu: Borsanın açılması bizi etkilemez. Biz hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post6312047
sasa fiyat umrumda değil demiş kısaca.
adam zaten ederi 80 anca eder demişti
Pazartesi salı niye açtınız, açtıysanız salı niye geriye dönük işlem yapmadınız diyenlere alın işte satış fırsatı da verdik çıksaydınız diyebilmek için cuma kapanış değerine bi şekilde değdirirler diye düşünüyorum, sonrası muamma. Ama bu sadece bir düşünce. Her şey mümkün önümüzdeki günlerde. Ben dahil ağzı olan konuşuyor.
Hassas konu, hassas günler yanlış anlayanlar olabilir, ben kısa vade yön hakkında yorum yapmam, düşecek yükselecek demem, herkes kendine göre tedbirleri okusun, isteyen alsın, isteyen satsın, herhangi bir yatırım tavsiyesinde bulunmuyorum.
Benim işim olmaz zaten SASA'yla, kimseye de önermiyorum yanlış anlaşılmasın...