Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
8s
Devlet Bahçeli'nin hayatını kaybettiği iddialarına yanıt: 'Konuyla ilgili tahkikatlar vakit kaybetmeksizin başlatılmıştır'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...087961222.html
gece gelen haber buydu
Printable View
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
8s
Devlet Bahçeli'nin hayatını kaybettiği iddialarına yanıt: 'Konuyla ilgili tahkikatlar vakit kaybetmeksizin başlatılmıştır'
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...087961222.html
gece gelen haber buydu
Bloomberg de tera yatırımdan biri konuşuyor dünden beri 6-7 uzman ve forumlara baktım çoğunluk tl bazlı 200 günlük ortalama altı beklemiyor.Adam diyorki buralar alış için iyi fiyatlar olduğunu belirttiyor ama daha kimseden altı dolu hikaye duymadım aksine flu bir 2-3 ay var çuval tamamen 200 günlük ortalama üzerine kurulmuş.:)200 günlük ortalama bana göre kimsenin beklemediği anda gap li kırılıcak aşağı bu sistem herkesin gördüğü yerden bu kadar rahat mallandırmaz.
teminat 397 milyon
[QUOTE=bahriyeli;6890255]Blombergde 3 gündür bu konuyu işliyorlar sözleşmiş gibi
Birde faiz indirimi hikayesi dillendiriliyor sürekli
Bizim borsa ne zaman rasyonel davranıyor ki
En büyük motivasyonu sürü psikoloji[/QUOTE
Kuş sitesinde akşam yayınlar yapıyorlar odalarda yemişler yutmuşlar içlerinde aboneli ekiplerde var .
çok basit en aşağı 2 çeyrek bilançolar bozuk gelecek,
trump gelirse bizim için daha olumsuz olma olasılığı konuşuluyor,
RTE 22-23 ekim brics gidiyor direk başvuruluktan bahsediliyor ben bir yazı okudum yabancı bu gerçekleşirse gümrük birliğinden çıkarma hikayesi gündeme gelir diyorlar.
erken seçim muhabbeti dönüyor ,
şimşekle ilgili istifa etti diye haberler çıkıyor ,
turizmden beklenen gelir gelmedi ,
ocakta askeri ücret zammı ve emekli zammı vs
sonuç olarak karışık bir 2-3 ay varken bu kadar rahat şu olur bu olur demek çok iddialı .
ben insanlar pozisyonda açsa temkinli olsun diyorum.
Bu risklerin tamamı var hepsine katılıyorum ,hatta bana göre 3.4 Çeyrek blançolarda bozulma göreceğiz
bu riskleri genişletebilirizde bana görede herkesin gördüğü yerden dönmesi çok kolay olurdu
benzer düşünüyoruz
Sindoma
izleyelim görelim
bugün biraz kenardan izleyin derim :)
pala sopayı suyun içine yatırmış ise ıslak sopa çok can yakabilir :)
yön yok, 9331.31 200 HO yeri…
tepki gelirse burdan gelir, risk barındırıyor tabiii ki :ok:
herkese bol kazançlar :)