Seans içi fiyatlara bakmıyordum, bugün hisse satışı olur mu diye baktım. Derinlik zaten göremiyorum. Arkadaşımın bilgilendirmesiyle şekerin satışlarından haberim oldu. Seans izlemeyi kesinlikle uygun bulmuyorum arkadaşlar. (vakit kaybı)
Printable View
Seans içi fiyatlara bakmıyordum, bugün hisse satışı olur mu diye baktım. Derinlik zaten göremiyorum. Arkadaşımın bilgilendirmesiyle şekerin satışlarından haberim oldu. Seans izlemeyi kesinlikle uygun bulmuyorum arkadaşlar. (vakit kaybı)
Bugün kaçamak yapmış olduk. Avucumuzu yaladık.
Açığa satmış olabilirler mi
Şeker 2 Milyon lotunu, 1.5 ayda yaklaşık 350 bin lota kadar indirdi. (2 gün sonra takaslarda belli olacak) Burada yazanlarla beraber tahtaya karabasan gibi çöktüler. Birileri kötüleyerek birileri de top çevirerek. Ama hiç birinin bugün itibariyle egemenliği kalmadı.
Açık konuşayım , sizi dışarıdan seyrediyor ve bugünlerde ortak satışı olduğu için ortak satışı oluncaya kadar boşuna takip ediyorlar diyordum içimden, yalnız sabredebilirlerse ne ala iyi kazanırlar . bende ortak satışının sonlarına doğru elimdeki kağıt hiç değilsa makul bir satış fiyatına gelmişse satıp sılvr alt-rım diyordum , kısmet bugün almakmış, SONU hayır olur inşaALLAH
Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz
Bilançoda bizi üzmesinler yeter. Alan satan çok problem olmaz o zaman
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merzifon OSB'de arsa fiyatlarinda %75 (90'da olabilir tam animsayqmadim simdi) indirim uygulanir, yatirimlari tesvik icin... Yani 100TL/m2 olqn bir arsa yatirimciya 25 TL'ye (oran 90'sa 10 TL) tahsis edilir... Tabii bu tahsisin bazi kosullari bulunuyor (neyse konumuz o degil zaten!..) Yani fabrikanin bulundugu yerde kimse yatirim icin bir arsaya 200-300 TL filan odemez... Benzerlerinin tesvik nedeniyle 50TL etmedigi yerde bu bedeli odemek icin sanayi parselinin tukenmis olmasi ya da alicinin oraya iyiden iyiye kafayi takmis olmasi gerekir...Bu durumda bile o birim arsa degerlerine ulasmak mumkun degildir ya neyse! Degerleme raporundaki ifadeleri, bu gozle yeniden irdelemenin yerinde olqcagi kanaatindeyim..
14 milyonluk bir tahtada 2, 1milyonun nasil da ciddi bir yuk oldugu bugun hepimizce bir kez daha anlasildi...Hem madden hem de manen... Bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...