Ben maliyetime razıyım 4 sizin olsun
Printable View
Ben maliyetime razıyım 4 sizin olsun
Şiştim zaten burada 2017 şişme yılım oldu yemin ediyorum :):):)
evet kardeş sattım 2.10 ama almadım demedim ki tekrar yerine koydum ama dağlar kadar fark yok ki 500 lot anca artırdım ama bu galip hakikaten neyse ağzımı bozmayım düştükçe almayan şerefsiz elimde 30 bin lot alack kadar şu an ki fiyattan var dşerse alır çıkarsa bekler satarım ama psikolojiyi hakikaten bozdu milli iş adamıymış
Bugün o 1,92 yi görseydim yemin ediyorum affetmezdim. Bugün için hiç tahmin etmezdim. 2, 08 den sonra hiç bakmamıştım. Ama olsun nasıl olsa yine gelir. Ben 2 nin altında alıma başlayabilirim. Ytd
kafa karıştırıyorlar ya operasyon için mal devri var ya al gülüm ver gülüm galip iş bankasından 10 gündür topladı şimdi bakın 251 bin lot sattım diyor ama takastaki yatırım gedik ve diğerdeki alışlar kimin demiyor takasa göre yarın kazın ayağı belli olacak brütten önceki son gün ky ye izin verse onlar zaten 2.50 yapar ama sıkıyo o zaman hedefte sıçrama büyük olur ha galip her nane olurdüşünün gene bugün %11 marj oldu kendi bastı korkuttu la galip nasıl birisin bu kadar mı düştün 3.10 getir vereyim eldekileri yoksa kademeli alıma devam ytd
Ben diyorum zaten gelin birlikte hareket edelim. 2 nin altında ilk alımı ben yaparım. 1, 95 altında herhangi biriniz devreye girsin. 1.90 altında ben tekrar alırım. 10 biner lotlarla bunu yapabiliriz. En fazla 1, 80 e kadar düşürebilirler yoksa birçok ky da zıplar başedemezler. Yatırım tavsiyesi değil sadece ky dayanışma tavsiyesidir.
Bu arada faruk ve volkan cezayı yemişler sanırım sesleri çıkmıyor. Muhakkak onlarda okuyordur. Kardeşler gelin gün birlik olma zamanı. Dağılıp bunların ekmeklerine yağ sürmeyelim. Ytd