Sonuç değil süreç maalesef 5 LİRALARDAN bu fiyatlara bu aranjman eşliği ile başlandı smartiksle devam edildi hiçbirinin akıbetini tayin eden bir haber değil hisse profesyonelleri yatırımcısını üzdü 2017 kötüydü “bilanço gömü ile takviye edilmezse”KAFEİN,SMARTİKS paslaşması ile trader lar hisseyi gömlekçi sınıfında tuttu ben uzun süredir hissedeyim trader değilim Cumhurbaşkanımızın danışmanı CEO olunca hisseye güvendim ancak öyle bir süreç yaşattılar ve yaşatmaya devam ediyorlarki spekülatör elinde oyuncağız adam dalga geçe geçe işlem yapıyor patron KAP haberine mal satıyor ve daha neler bu hisse yöneticileri kimi cezalandırıyorlar yatırımcıyı onun dışında herkes mutlu mesut ben cek cak istemiyorum icraat ve gerçekleşme istiyorum bu haber dahil algıya yönelmiştir lafım gömlekçiye,trader a değil helal olsun lafım yatırımcıya spekülatör tahtada acımasız hisse profesyonelleri iki yıldır arzuhalcilik yapıyorlar dikkat edin!hisse BIST Rallisi’nde bizi ezdi alakasız hisseler gözümüzün önünde gitti spekülatörü bize güldü perişan etti bu hissede teknik,temel ,haber spekülatör aklının önüne geçemez yatırım TAVSİYEM asla değildir profesyonel yardım alın yatırımlarınıza katar verirken.İyi akşamlar.