Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Demekki dolar alma zamanı yaklaşıyor :) Ama ilk önce birilerinin satması lazım Bence de artık dolar dibi buldu gibi, daha da düşmesi için bir sebep yok.
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar alinmaz 5.50 i gormeden Niye düşsün oraya sebep yokki.
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustad duydunmu Admustafa banka sahibiymis BFB galiba, bizim işimize yaramazki.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Niye düşsün oraya sebep yokki. Gap var gap Onu doldurmadan cikti Ikinci sebep ise ben de alacam😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans BFB galiba, bizim işimize yaramazki. Bfb dedinizde aklima geldi Fonlar bilesik faizmi acaba
Alıntı: Originally Posted by Webster Bfb dedinizde aklima geldi Fonlar bilesik faizmi acaba Fonlar bileşikmiş öyle diyorlar. Bu arada bu başlıkta gündeme gelen açığa satış konusu diğer başlıkta trend topik oldu.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Fonlar bileşikmiş öyle diyorlar. Bu arada bu başlıkta gündeme gelen açığa satış konusu diğer başlıkta trend topik oldu.:) Diyorum ya Baslik ayakta kalsin diye burayi okuyup orada yaziyor zati muhterem
Alıntı: Originally Posted by myfinans BFB galiba, bizim işimize yaramazki. Ben bankada çalışırken arkadaşımda o bankada çalışıyordu beraber dönerdik akşamları . Selamımı söylermisiniz ona . 130602 deyin o anlar Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir