3 aylık rekor bilanço gelmeli herhalde artık :) Ama cemtaş bu, ona da tepki vermeyebilir,yine de ya tutarsa demekten kendimizi alamıyoruz...
Printable View
3 aylık rekor bilanço gelmeli herhalde artık :) Ama cemtaş bu, ona da tepki vermeyebilir,yine de ya tutarsa demekten kendimizi alamıyoruz...
Amaaan hocam böyle şeyler isteme başkandan, halen temettü ve %400 bedelsiz açıklamadan önceki fiyattan 7 lira aşağıdayız, bedelsizin bedelini ödettirdi bizlere, her zaman ucuz kalmayı nasıl beceriyor acaba.
Bu tahtacı olumlu haberleri harcamada çok mahirdir, başkan ne derse o.
Otomobil satışları çok iyi geliyor bize yansıması iyi olacağını düşünüyorum.
Ben froto yuda takip ettiğimden sizinle aynı görüşteyim. otomobil satışları çok iyi; üretim kapasitileri üstünde çalışıyor şirketler, artı TOGG var bursada.
Bunun dışında Deprem dolayısıyla bölgedeki çelikçiler etkilendi bundan dolayı daha çok sipariş almışta olabilir. iyi bir bilanço açıklayacağını düşünüyorum.
YTD.
Basa basa 45'lere kadar getirdiler, bilanço, bedelsiz, temettü ne istersen var ama hisse hep aşağı, f/k 5 altında.
Piyasa neden hiç ilgilenmiyor bu şirketle, patron şirketi olduğu için mi acaba diyeceğim ama Mercedes-Man vs gibi global şirketlerin tedarikçisi sonuçta, işini iyi yapıyor ki bunlara iş yapıyor.
Bayram harçlığını da aldın bizden, büyüklük bizde kalsın, güle güle harca.
Tüm paydaşlara iyi bayramlar.
Tüm arkadaşlarin Ramazan Bayramını kutlarım...
Arçelik bilançosu geçen seneye göre Net Karında çok az azalma oldu.
Satışlar +%42 arttı. Yrtiçi pazar büyürken yurtdışı azaldı. Yılsonu marjalarında değişiklik ok denmiş.
Buna paralel otomotiv daha iyi gelecek gibi bence.
Cemts için çelik, otomotiv ve beyaz eşya sonuçlarını ortak değerlendirip bir karar vermek hayırlı olacaktır.