Printable View
Alıntı: Originally Posted by yorgun nihilist Fed sınırsız hazine tahvili ve ipoteğe dayalı varlık alımı yapacak Bu olumlu haber olarak düşünülebilir değil mi?
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Bu olumlu haber olarak düşünülebilir değil mi? Bisti ucurdu bile
Alıntı: Originally Posted by Webster Garantimi aldin fatih? 6.84 aldım 7.10 az önce verdim kalanları :) güzel getiri oldu
Alıntı: Originally Posted by mrfatih 6.84 aldım 7.10 az önce verdim kalanları :) güzel getiri oldu Ustad sen birine cektin ayni 😀 Dipten alip tepeden satiyorsun Ama karini aciklaman lazim birde 30 k kar cepte gibi hava atman lazim
Alıntı: Originally Posted by Webster İcimden bir his altin 340 olacak diyor Ytd La bunu da gecen hafta demisim ya laaaaa Altin ucuyeaaah
Alıntı: Originally Posted by Webster Bisti ucurdu bile Üstad artı bitebilir o zaman. ABD vadeliler artıda
nasdaq vadeli artıda
Alıntı: Originally Posted by mrfatih 6.84 aldım 7.10 az önce verdim kalanları :) güzel getiri oldu siz yazdığınızda tam 6,84 idi alacaktım işten güçten kaldı, tebrik ediyorum güzel kar yakaladınız.